Zsóti a Nemzeti Orvvadász

Semjén Zsóti is csak ember, kvázi egy közülünk – ha okosabb, szorgalmasabb és tehetségesebb is –; neki is van hobbija. Ő mészárolni szeret. Az vesse rá az első követ, aki nem köt olykor madzagra döglött állatot, és nem bérel neki mások pénzén helikoptert. Merthogy szellemes riposztjában azt írja ő, a teljesen független parlamenti párt elnöke, aki egy erős, büszke európai ország miniszterelnök-helyettese is egyszersmind: „Nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas.”* Szóval nem együtt tértek meg a vadászatból; külön utazott a szarvas. És KÜLÖN SEMJÉN ZSOLT!

*Azóta valaki elmondta neki, hogy amit legyilkolt, az rénszarvas.
(via Borsi Vera)

# # # #

Tudom, a kampány hajrájában lenne ezernyi fontosabb dolog is, mint hogy a Nemzet Fővadásza végül is mit és hogyan öldökölt a svéd nemzet nyomor szabdalta földjén, csak hát épp mostanra dagadt tovább Semjén Zsolt svédországi (orv)vadászatának botránya. A  444.hu szúrta ki, hogy az üggyel foglalkozó és az azt megíró legnagyobb svéd lapnál jelentkezett a lelőtt rénszarvas tulajdonosa, aki elmondta, hogy ő senkinek nem adott engedélyt arra, hogy kilője az állatot. Főleg nem Semjénnek. Azt ígérte, feljelentést tesz a rendőrségen, mondván: “Az enyém. Látni a füljelzőt rajta. És senki sem kapott engedélyt arra, hogy kilője.”

semjen2018-1.jpg

Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Kíváncsi vagyok/leszek, hogy amint ez a feljelentés megszületik, a Polt Péter vezette magyar ügyészség hogyan is teszi tisztába ezt a mocskot, azaz, hogy a magyar minisz- terelnök-helyettes fővadász-főkeresztény, név szerint Semjén Zsolt, engedély nélkül, illegálisan lövöldözött Svédországban, háziállatokra. Főleg úgy, hogy a nemzeti orv- vadász azóta már kanadai és afrikai vadászatokat emlegetve magyarázza, hogy minden rendben van az ügyeivel, ő csak diszkrécióból nem mond semmit a drága, ajándékba kapott utazásokról, meg svédországi helikopteres mészárlásairól vadászatairól.

Teszi mindezt Semjén arcán a letörölhetetlen cinikus vigyorral, a szégyenérzet tökéletes hiányával teli pofával röhög bele a képünkbe, mikor a magyar adófizetők elsummantott pénzén elébe terelt háziállatok gyilkolászásáról esik szó. Szerinte senkinek semmi köze az ajándékba kapott milliós luxusvadászatokhoz, mert amikor épp vadászni méltóztatik, ak- kor ő nem politikus, nem kormánytag, nem képviselő, hanem: vadász.

Pedig nem.

Egyszerűen csak egy kereszténydemokratának nevezett élősködő, gátlástalan, cinikus senki vagy, Semjén! (És ha mindezek után valaki nem akarja azonnal egy rettenetes nagy péklapáttal arcongyűrni ezt a kekken vigyorgó nagyvadászt – akkor bocs, én tévedtem.)

P.s.: A svéd lap, az Aftonbladet különben megkereste az ominózus helikopteres céget is, ami szerint a magyar szervezőé a felelősség, egy svéd cég ilyesmiben nem venne részt. Farkas József egyelőre tagadja, hogy ő szervezte volna a vadászatot, annak ellenére, hogy ő is látható a vadászatról készült fotókon. (Aftonbladet/444.hu)

***

És szivárog, egyre csak szivárog a NER szennye – miközben szerencsétlen Kósa némán menekül – itt a következő grállovag, Szabó Zsolt fideszes képviselő, államtitkár. Aki több mint 1,2 milliárd forint parkoltat Belize-ben annak az offshore cégnek a bankszámláján, amelyiknek az „igazgatója” ő maga, valamint felesége. Szép, nem? De.

Forrás:https://hunvaldblog.blog.hu/2018/03/23/209_semjen_a_nemzeti_orvvadasz

Kapcsolódó cikkek

Kövér László be akarta vetni a köztársasági őrezred embereit az ellenzékkel szemben! (Videó)

Rubóczki Tamás

Magyarországon nincs független Bíróság!

O.L.K.T.

Kommentár nélkül!

Rubóczki Tamás