Zsidózva dobtak ki Hunvald György krumpliosztásáról

Hunvald György aktivistái zsidózással reagáltak arra a kérdésre: ki és milyen pénzből fizette azokat a krumplikat és hagymákat, amelyeket a választópolgároknak osztogattak. Erre a kérdésre maga Hunvald sem volt hajlandó válaszolni. Ettől még minket érdekel:
1) Hunvald György miből fizette ki ezeket a kampányajándékokat?
2) A felvételen látható, hogy az aktivisták rögzítették a lakcímkártyák alapján a választópolgárok személyes adatait. A BRFK Információs Portál figyelmét ezúton hívjuk fel: szálljanak ki, és hasonló akkurátussággal vizsgálják ki az ügyet, idézzék be tanúnak az aktivistákat, ahogyan azt a Pikó András polgármesterjelölt esetében tették!
3) Hunvald György és támogatói (többek között Andrea Zoltai) adjanak választ: elfogadható-e a zsidózás, és ők is “zsidópártnak” tartják-e a Momentum Mozgalom-at?
4) Vajnai Attila válaszoljon a kérdésre: miért segíti ő és az @Európai Baloldal Barátai irodahelyiséggel Hunvald György kampányát? Egyetért-e a Hunvald-aktivista kijelentéseivel, és továbbra is fenn tartja-e velük a szoros politikai szövetséget, ahogy eddig?

Kapcsolódó cikkek

Vajna Timi vallomása: “Szinte rettegek, hogy majd egy csóróba szeretek bele, mert az…”

O.L.K.T.

Találjunk magunknak új ellenséget, mert ez kell a NER-nek!

O.L.K.T.

Emeld fel a kövér segged ellenzéki fotelforradalmár!

O.L.K.T.