Z. Kárpát Dániel: Vessenek véget a fideszes valóságátfestésnek!

A Jobbik alelnöke szerint meg kell állítani azt a kormánypárti “valóságátfestést”, amelynek egyik jele szerinte a szentendrei HÉV metróvá tételének “átnevezési, átkonstruálási időszakot” előrejelző ötlete.

Ezzel a gyakorlattal szemben a Jobbik egy komplett jövőépítési csomagot tett le az asztalra – mondta pártja költségvetési módosító javaslataira utalva Z. Kárpát Dániel, hangsúlyozva: pártja nem kedvezményes vagy “visszaélésekkel tarkított” hitelekkel javítana a családok helyzetén, hanem érdemi lehetőségekkel, legyen szó az otthonápolási díj emeléséről, a kis- és középvállalkozások béremelésének könnyítéséről vagy a bérlakásépítési program elindításáról.

Z. Kárpát Dániel ide sorolta, hogy a Jobbik külön keretet biztosítana az elvándorolt magyarok hazatérésének elősegítésére, valamint gátat vetettek volna annak, hogy külföldi dolgozókkal törjék le a hazai béreket.

Kérdésre válaszolva az ellenzéki politikus azt mondta, mintegy 600 milliárd forintnyi “homályos vagy teljesen értelmetlen” tételt találtak elgondolásaik megvalósítására a jövő évi költségvetésben, olyanokat, mint kormányzati “piramisépítések” vagy minisztériumok nem bérjellegű kiadásai.

További lehetséges megoldásként említette, hogy a multicégekkel kötött stratégiai szerződések újratárgyalása révén lehetne emelni a munkabéreket és a költségvetés bevételeit.

 

Via: MTI

Kapcsolódó cikkek

Gábor György: Orbán bevallotta, hogy diktatúra van!

O.L.K.T.

NAV szégyenlistán Mészáros Lőrinc lánya és a vagyonkezelésért felelős miniszternő Bárfai-Mager Andrea!

Rubóczki Tamás

MÁV vezér: Elbukott az Intercity-kocsik gyártásának projektje Magyarországon!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!