Weber inkább nem lesz bizottsági elnök, ha ezt csak a Fidesz szavazataival érheti el

A német közszolgálati tévé péntek esti adásának két vendége volt: Katarina Barley német igazságügyi miniszter, a német szociáldemokraták európai parlamenti listavezetője, aki nemrég járt nálunk a szerkesztőségben interjút adni; illetve jobboldali vetélytársa, Manfred Weber.

Az Európai Néppárt csúcsjelöltje most is megkapta az obligát kérdést Orbán Viktorról, de ezúttal a szokásosnál élesebben: Mit tenne, ha csak a populista Fidesz szavazataival szerezhetné meg az Európai Bizottság elnöki posztját?

Amire Weber azt válaszolja, hogy akkor inkább nem vállalja a tisztséget,

mert nem akarja, hogy jobbról válasszák meg, a középet akarja képviselni. „Ha Európa jövőjéről van szó, akkor világossá akarom tenni, hogy a közép a domináns. Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták, és nem a jobboldali szélsőségek, a nacionalisták” – fejtegeti Weber.

Forrás 444.hu https://444.hu/2019/03/29/weber-inkabb-nem-lesz-bizottsagi-elnok-ha-ezt-csak-a-fidesz-szavazataival-erheti-el

Kapcsolódó cikkek

Fidesz: azért pusztul az. egészségügy, mert Gyurcsány

O.L.K.T.

Ezek vagy betegek, vagy nem tudom már mik…

Rubóczki Tamás

Agybeültetés helyett, hajbeültetésen átesett Hollik, rekord rövidségű Sorosozást nyomott el!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!