Vonult a Toroczkai féle szélsőjobboldali bagázs!

Több százan vonulnak a Bartók Béla úton a Mi Hazánk Mozgalom rendezvényén, ami Horthy Miklós budapesti bevonulásának 100. évfordulójára emlékezik.

A Szent Gellért téren több tucat ellentüntető várta a menetet “mocskos nácik skandállással”, erős rendőri biztosítás mellett.

Novák Előd, a Mi Hazánk önkormányzati képviselője köszöntőjében bejelentette:

“közadakozásból szobrot állítanának a Szent Gellért téren, illetve kezdeményezik, hogy Horthy megkapja Budapest díszpolgári címét.”

Novák Előd, a Mi Hazánk önkormányzati képviselője

A szoborról társadalmi egyeztetést indít, mámint annak formájáról, ő egy egészalakos lovas szoborra gondolt, de ha mellszobor lesz, az is jó. Novák elmondta, hogy Musits Antal plébános részt vett volna a rendezvényen, de őt a magyar katolikus egyház “legfelsőbb” vezetése letiltotta a programról.

Kapcsolódó cikkek

Újabb feketeleves a népnek: Megszűnnek egyes közmunkás állások!

Rubóczki Tamás

Dörner György tudja, de nem mondja, hogy az Új“ Fideszes” színházában is balhé van.

O.L.K.T.

Szenteczky János: Feljelentettem Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!