Vona Gábor visszatér? Valami szerveződik a Jobbik házatáján

0

Meg nem erősített információk szerint, komoly szerveződés van a Jobbik házatáján.
Néhány információ szerint, Vona Gábor visszatérését készítik elő.
Minden jel arra mutat, hogy már hónapokkal ezelőtt, a legnagyobb titokban készült a Jobbik saját gazdasági és politikai átmentésére egy tartalékpárt létrehozásával. Mindezt már azelőtt tették, hogy az EP-választáson szembesülniük kellett azzal, hogy szavazótáboruk egy év alatt húszról hat százalékra zsugorodott. Az új váltópárt alapítását nagy csend övezi, és csupán egy szűk, bizalmi kör tud a részletekről, de a Jobbik Bács-Kiskun megyei elnöke idén tavasszal közölt egy erre utaló bejegyzést a közösségi oldalán.

Szűcs Imre szavai, illetve az új párt létrehozásának dátuma egybevág a Jobbik rendkívüli kongresszusának idejével, amikor issaját alapszabályába bekerült a kettős tagság lehetősége, és felmerült egy, a párttal párhuzamos szervezet létrehozása is.

Így az is elképzelhető, hogy egy hasonló forgatókönyv alapján, akár Vona Gábor visszatérésének is megteremthetik a fórumot, egy új politikai arculattal induló pártban. 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!