Vona Gábor Magyarország lakosságához szól!

A Jobbik volt elnöke szerint ezt a kormányt jelenleg nem lehet leváltani, mivel már nem pusztán egy kormány, hanem rendszer. A rendszereket nem lehet leváltani, azok megbuknak, lehet hogy külső hatásokra.
Nem tartja magát politikusnak, inkább expolitikus-civil bloggernek – mondta Vona Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Szerinte ez a jelenlegi Magyarországon előrelépés a politikusi léthez képest, bár hozzátette: ebből nehezen lehet megélni, ha az embert Vona Gábornak hívják.

A politikai indulását meghatározó időszakot, az 1998 és 2002 közötti polgári kormányzást máig reménytelinek ítéli meg, olyan időszakban, amikor az ország a kezébe vette a sorsát. Szerinte Orbán Viktor érti, hogyan működik ez az ország és ő az, aki a leggátlástalanabbul és a leghatékonyabban használja a társadalom megrekedt polgárosodását.

Ami a saját pályafutásának mostani állomását illeti, Vona Gábor elmondta: most saját magát próbálja kiemelni a nyakánál fogva ebből a törzsi gondolkodásból, amely arra épül, hogy minden, amit a mi táborunk mond, az csak jó lehet és minden, amit a másik tábor mond, csak rossz lehet.

Vona Gábor azt is elmondta, hogy

a magyar lakosság tehet az orbáni rendszer ellen, amit már véghez kéne vinni, minél hamarabb, mielőtt késő lesz.

Kapcsolódó cikkek

Vesztegetéssel vádolják az ORÖ elnökét!

O.L.K.T.

Egy fideszes nagyi üzenete Sargentini asszonynak:

O.L.K.T.

A betegek a sürgősségin 18-20 órát is várnak mire ellátják őket! (+Képek)

Rubóczki Tamás