Volt válogatott futballista zsarolhatta a szexvideókkal Borkai Zsoltot

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt állítottak elő hétfőn több személyt, köztük egy volt válogatott labdarúgót is – értesült a Nemzeti Sport. Úgy tudják, az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült szexvideókkal. Azt írják, P. József hónapokkal ezelőtt kereste meg Borkait, és közölte vele, hogy kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyeket bizonyos ellenszolgáltatásért cserébe hajlandó átadni, de üzlet helyett nyomozás indult- olvasható a 168 óra írásából.

A Nemzeti Sport ugyan nem érte el a volt válogatott futballistát, de ügyvédje, Plenter Nándor megerősítette az információikat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a lapnak azt válaszolta:

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

Borkai Zsolt és néhány közeli barátja 2018 májusában egy horvátországi jachtkiránduláson szórakozott prostituáltakkal, az erről titokban készített kép- és videófelvételeket az Ez az ördög ügyvédje címet viselő blog szivárogtatta ki az október 13-i önkormányzati választást felvezető kampány hajrájában. Borkai Zsolt először nem ragaszkodott ahhoz, hogy nem mond le, és a botrány ellenére is megnyerte a polgármester-választást, végül azonban bejelentette, hogy távozik a tisztségből. Emiatt Győrben január 26-án időközi polgármester-választást tartanak.

Forrás: https://168ora.hu/itthon/borkai-zsolt-szexvideo-zsarolas-valogatott-jatekos-177571?fbclid=IwAR269xICMvRRDjDW-kotsOps353NukpELLClE834b_RRsbsaFpF0TKHojm8#.XdRAwnzcPZA.facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemondott Farkas Flórián, üdvrivalgás az Országos Roma Önkormányzatnál

O.L.K.T.

Muszáj ezt nekünk nézni? VIDEÓ

O.L.K.T.

Orosházi Zsolt: Undorító amit a Kásler féle EMMI művel!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!