Völner a mi pénzünket adja fel Orbánnak Soros ellen!

Orbán Viktor miniszterelnök felhívására megkezdték az adományozást a Fidesz-KDNP-s politikusok. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára az élenjárók között van, már a befizetett csekket is be tudja mutatni. A Fidesz nem először nyúl ehhez a kampányeszközhöz – írja a HírTv.

“Az eddigi tapasztalok szerint a mintegy másfél millió Fidesz szimpatizáns több száz millió forintot fog küldeni a pártkasszába.
Levélben kér anyagi segítséget a kormánypárt a további kampányhoz, ahogy a szövegben fogalmaznak azért: hogy az ország magyar ország maradhasson. A levelet Orbán Viktor a Fidesz elnökeként írta alá. A magyaroknak csekket is küldenek, és adományokat várnak. A szabályok szerint a magyar állampolgárok támogathatják a politikai pártokat így a Fideszt is, azoknak viszont nyilvánosságra kell hozniuk, hogy kik és mennyi pénzt adtak. A Hír TV által megkérdezett választási szakértő szerint a kampányfinanszírozásról és a pártok gazdálkodásáról szóló törvények szabályozzák ugyan az ilyen tevékenységet, mégis bizonytalanság van. Jelen pillanatban a jogkereső emberek és érdeklődők nem tudnak eligazodni, mert a Nemzeti Választási Iroda a honlapjáról törölte a vonatkozó jogszabályok megtekinthetőségét. Kizárólag az általuk kiadott közlemények alapján lehet tájékozódni, és ebben a kérdésben ma nincs egy határozott álláspont”

– mutatott rá Tóth Zoltán választási szakértő. A kormánypárti politikusok nem tétlenkednek és pénzt küldenek a miniszterelnök felhívására. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Hír TV kérdésére elárulta, hogy már fel is adta a csekket. Völner Pál ezt egy sajtótájékoztatón meg is mutatta a nagyközönségnek.

 

(Hír TV)

Kapcsolódó cikkek

Terjed a ragály, hogy a politikai ellenfelet utálni kell.

O.L.K.T.

“A vitában érvelni illik, nem fogyatékosozni” – Ezt üzeni Tarlósnak az értelmi fogyatékosok érdekvédelmi szövetsége

O.L.K.T.

Vásárhelyi Mária: Karvalyok és keselyűk

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!