Vízkorlátozást vezett be a fideszes polgármester Hajdúnánáson a kánikula alatt!

A hőség miatt az ivóvíz-felhasználás korlátozása érdekében néhány órára szombat után vasárnap is csökkentik a nyomást a hajdúnánási vízvezetékekben. A cél alapvetően a fogyasztás, elsősorban az öntözés és a medencék feltöltésének visszafogása.

 

forrás. Szolláth Tibor fideszes polgármester Facebook oldala.

A májusi nagy esőzések ellenére életbe lépő korlátozásról Hajdúnánás polgármestere számolt be még szombaton. Szólláth Tibor a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatása alapján írta, hogy az esti megfelelő vízellátás érdekében van szükség a felhasználás korlátozására.

„A rendkívüli hőség miatt olyan mértékben megemelkedett a település ivóvíz felhasználása, amit a telep már nem tud megfelelően biztosítani”

– írta Facebook-bejegyzésében a polgármester.

A cégnél megerősítették, hogy vasárnap is szükség lehet a nyomás csökkentésére néhány órára, ez a magasabb szinteken lévő lakásokban esetenként vízkimaradást is okozhat. Ugyanakkor az intézkedés nem példátlan, tavaly is volt hasonló a nyár folyamán.

 

Kapcsolódó cikkek

Hatalmas pénzek mennek el idegen munkaerők betelepítésére, a magyar bérek letörésére és alacsonyan tartására.

O.L.K.T.

Tanítani lehetne: így kell egy 1 km-es kerékpárutat avatni

O.L.K.T.

“Fidesz=bolsevizmus”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!