Visszatért a közéletbe a sikkasztásért jogerősen elítélt fideszes Fodor Ibolya!

6

Na de miért? Mutatom… Facebook-csoportot hozott létre a Fideszből látszólag kiebrudalt politikai és erkölcsi fáklya, Fodor Ibolya? Csizi Péter pécsi alpolgármester kampányát segíti a jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre elítélt volt fideszes nyíltan hazaárulózó és rágalmazó hölgyemény. Mert a “megkezdett munkát be kell fejezni”. Sugárban zokogunk.

„Ez a csapat hisz abban, hogy a megkezdett munkát, be kell fejezni. Ez a csapat szeretné, ha az elért eredmények nem vesznének el. Ez a csapat hisz abban , hogy Csizi Péter az az ember aki legjobban tudja képviselni érdekeinket 2018-tól is az Ország Házában. Ez a csapat segíti egymást, segíti Pétert a választások, alatt, és utánna is. HAJRÁ PÉCS! HAJRÁ CSIZI PÉTER!”

Imígyen aposztrofálja magát a Csizi Péter Tisztelői Pécs elnevezésű Facebook-csoport. (A teljes eredetiség kedvéért az összes helyesírási hibát is benne hagytuk, pedig amúgy nem szoktuk – a szerk.) fedezte fel a pecsistop.hu

Na de az igazi poén nem ez, hanem hogy a csoport létrehozója és egyben adminisztrátora nem más, mint a pécsi politikai legenda, Fodor Ibolya. Fodor Ibolya, a Fidesz színeiben mandátumot nyert, ma független képviselő, aki szinte azonnal megválasztása után belefutott egy hazaárulózásba, majd lemajmozta az RTL riporterét. Később éppen a kereskedelmi csatorna híradója derítette ki róla, hogy sikkasztásban való bűnrészességért jogerősen elítélték, 2015-ben pedig költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolták meg. Azóta újabb becsületsértési ügye is akadt. Az első balhéja után akkora volt rajta a nyomás, hogy kilépett a Fidesz frakciójából, de képviselői tisztségéről nem mondott le – igaz, majdnem egy évig a környékére sem ment a városháza dísztermének. Valamilyen varázslatos módon ma már aktív a KÉK Egyesület háza táján, immár a közgyűlésben is, a Facebookon pláne, ám, ki tudja, milyen furcsa ok miatt, a bíróság előtt egyszerűen túl beteg megjelenni. Valószínűleg Csizi Péter éppen akkora tisztelője a jogerősen elítélt volt fideszes képviselőnek, mint fordítva. Az mindenesetre jól látszik a csoport tagságában, hogy Grób Gábor önkormányzati képviselővel (Fidesz-KDNP) együtt belépett a saját maga tiszteletére létrehozott csoportba. Íme a csoport:

Csizi Péter fideszes pécsi alpolgármester kampányára létrehozott csoport./Kép. PécsiStop

 

 

(OLKT/PécsiStop)