Visszataszító: álhír terjedt el Koós Jánosról!

Budapest – Úgy tűnik az emberi rosszindulatnak nincs határa: máris terjedni kezdett egy álhír a pár napja elhunyt Koós Jánosról – írja a blikk.hu.

Sajnos számtalan álhíreket gyártó oldallal találkozhatunk, ahol a tartalomnak semmi köze nincs a valósághoz, az oldal azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy valamilyen módon, akár teljesen alaptalan hazugságon keresztül kattintást gyűjtsön. Az álhírgyárosok még a legendás táncdalénekes, Koós János halálhírét is képesek felhasználni, hogy növeljék az elérésüket: a HVG vette észre, hogy a vasárnapi halálhíre után Koós Jánosról kezdett terjedni egy “írás”, a felhasználók pedig sorra osztják meg azt. Pedig nagyon nem kellene.

A 81 éves korában elhunyt táncdalénekes, Koós János halálhírére épít az a cikk, amely egy jól csengő felütéssel próbálja magához vonzani az internetezőket: “Koós Réka megható kérése az emberekhez: Csak olvassák el édesapám utolsó kérését” címmel terjedő “hírt” a Facebook mellett már a Twitteren is osztogatják a magyarok – írja a HVG.

Ezzel szemben azonban a halálhír közleménye óta, a hozzátartozók közül egyedül csak Koós Réka jelentkezett, amikor megosztott egy videót vasárnap, ezzel búcsúzva édesapjától a közösségi médián keresztül.

Nemrég két másik kamuhír is így söpört végig a neten: emiatt került veszélybe egy izomsorvadásos kislány gyógyulása, majd Orbán Viktorral és a nyugdíjakkal gyűjtöttek kattintást.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Jön egy rejtélyes ember és elviszi az autót VIDEÓ

O.L.K.T.

Egy párt, ami azért szűnt meg, hogy a Fidesz győzhessen

O.L.K.T.

A Fidesz lehívja a kínai hitelt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!