Vissza a feudalizmusba

Az elmúlt napokban írtam nektek arról, hogy a lengyel kormány az iskolai szexuális felvilágosítást bűncselekménynek nyilvánítja. Arról is szóltam, hogy – ahogy ismeritek őket – még a magyar kormány is kedvet kap valami hasonló gazemberségre.

Aggodalmam nem volt alaptalan. Az Európai Parlament múlt héten elítélte a lengyel kormányt, hiszen ennek az őrületnek az áldozatai elsősorban a gyerekek lesznek. A DK és Európa pontosan látja ezt.

Mit gondoltok, ki volt az, aki ellenezte a határozat elfogadását? Kitaláltátok? A Fidesz képviselői nemmel szavaztak, azaz támogatták a szexuális nevelés tiltását, sőt, bűncselekménnyé nyilvánítását.

A veszély nagyobb, mint gondolnánk.
Ha az Orbán-kormánynak csak eszébe jut a szexuális nevelés kriminalizálása, a DK a többi ellenzéki párttal együtt tiltakozást fog szervezni. Gyerekeink élete, boldogsága a tét.

Dobrev Klára

Kapcsolódó cikkek

Hitlert fénykorában minden tíz németből nyolc istenítette

O.L.K.T.

Orbán Viktor meglátogatta Rómában a titkos szexorgiák legnagyobb szakértőjét

O.L.K.T.

Új videó került elő a dunai hajóbaleset pillanatairól

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!