Villamospótló tauntaunokat állít forgalomba a BKK

A birodalmi lépegetők bevetését egyelőre túlzásnak tartja a közlekedési vállalat.

bkv_tauntaun.jpg

A decemberben szokatlan havazás miatt akadozik a budapesti tömegközlekedés, a járatok többsége késik, vagy el sem indították őket.

Az elképesztő 5-6 centiméres hóakadályok miatt a 4-6-os villamos vonalán villamospótló tauntaunokat állít forgalomba a főváros. A Hoth bolygón őshonos állatra azért esett a választás, mert jól bírják a hideget, de ha megfagynak, az utasok a felvágott gyomrukban is nyugodtan megmelegedhetnek. A tauntaunok alkalmazásának csupán egyetlen hátránya van, hogy egy állatra maximum két ember fér fel, az ellenőrök pedig nem járhatnak egyedül így az utasok csak a tauntaunok előtt vagy mögött haladhatnak, de azt is csak érvényes jeggyel vagy bérlettel.

Ha a káoszt nem sikerül állati erővel megoldani, akkor lehetséges birodalmi lépegetők bevetése is a trolik vonalán, ám ehhez először áramszedőkre kellene cserélni a sugárvetőket. Erre azonban a fővárosnak jelenleg nincsen pénze, ezért inkább tovább bontják a Mahir-oszlopkat.

Forrás és a teljes cikk itt:http://hircsarda.hu/2016/01/05/villampostlo_tauntaunokat_allit_forgalomba_a_bkk/

Kapcsolódó cikkek

Megtakarításai nőttek, tartozása tovább csökkent Orbán Viktornak

O.L.K.T.

Margit! Nooormális? Akit a nap ma nagyon megsütött : Tállai András: A Fidesz-KDNP ad a családoknak, míg Gyurcsány csak elvett és elvenne!

O.L.K.T.

Gréczy Zsolt: Orbánt el kell zavarni!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!