Viktort megállította Brüsszel.

Viktort megállította Brüsszel.

Gondolom a saját láb család már nincs veszélyben. Mert a Pisti meg a Viktor már kistafírungozta magát. De most halottam nem régen hogy van itt, még akit saját lábra kell állítani azt nem, tudom, miből valósítja meg a felcsúti csihuhus. A saját láb család közel nyolc éve nyeli az európai polgárainak az adóját. Igaz hogy a Récsölt az mi iskolázattuk ki. Sőt az önkormányzatok mindent latba vetettek azért, hogy a Pisti meg a Récsöl fénybe borítsanak városokat. Így nyelték ezek a mások pénzét mintha kötelező volna. Nekünk csak egy dolgunk maradt! Pofa be és hallgatni, amit pedig a saját láb család ellopott azt mindenki köteles visszafizetni Récsöl és Pisti helyett.
„Az eddigihez képest negyedével kevesebb fejlesztési pénzt jut majd Magyarországra. Elismerték Brüsszelben, hogy kevesebb fejlesztési pénz jut majd Magyarországra. A tervek szerint 2020-tól 2027-ig tartó ciklusban 20 milliárd euró kohéziós forrás kerül majd az országba, ez mintegy negyedével kevesebb, mint az előző 7 éves időszakban. A regionális politikáért felelős uniós biztos, strasbourgi sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta, hogy Magyarország figyelemre méltó gazdasági fejlődésen ment keresztül az uniós csatlakozás óta.
Mai árakon számolva 5,7 milliárd euróval kap kevesebb kohéziós forrást az EU-tól Magyarország a következő hét éves költségvetésben az Európa Bizottság javaslata szerint. Ez 24 százalékos csökkentés, ennél nagyobb mértékű vágást az uniós szabályok nem is engednek. Az Európai Bizottság szerint Magyarország már megkapta azokat a forrásokat, amelyek biztosították a felzárkózását.”(Hír Tv)

Kapcsolódó cikkek

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (85. rész)

O.L.K.T.

Csepeli György: A Borkai-ügy egy olyan elfekélyesedett seb!

O.L.K.T.

Márki-Zay Péter: LÁZÁR JÁNOS ÉS A LOPÁS VÁDJA

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!