VIGYÁZAT!!! PANELVESZÉLY

Bonatá a kormány a panelokat.

A kormány felvetette, hogy bontaná a panelokat. Vajon miért?

A panellakások élettartama, felújítások nélkül is minimum száz év, és ha így vesszük, ezek a házak még életkoruk felénél sem járnak.

A baj viszont velük az, hogy annak idején ezeket a lakásokat valós értéken, kedvező feltételekkel adták, így már rég tehermentesek. Tehát a magyar lakosság jelentős része még mindig a bankoktól független ingatlanokban élhet, és ez a pénzintézeteknek, valamint „hazánk nagyjainak” nem üzlet.

A lakótelepek bontásával azok lakóit hitelekkel terhelt lakókörnyezetbe lehet „menekíteni”, egy életre eladósítva őket! Ez már üzlet!

Nem voltam én mindig kritikusa a Fidesznek. Valamikor régen még szavaztam is rájuk, de azóta megtanultam a szép szavak mögé látni, és én nem látok csak nyerészkedést.

Marjai László
Budapest 2017-11-14

Kapcsolódó cikkek

Újabb sumákság derült ki Borkai Zsoltról!

O.L.K.T.

Tényleg volt olyan aki rá szavazott? El nem hiszem.

O.L.K.T.

Amit a Fidesz rezsim tesz a magyar egészségüggyel, az már büntetőjogi kategória

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!