Videóban üzentek kultúra szétverése ellen a hírességek

A törvénytervezet ellen most videóüzenetben tiltakozik számos színész és rendező, így Pintér Béla, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra, Nagy Ervin, Kováts Adél, Pogány Judit, Gálffi László, Bálint András, Mácsai Pál, Ónodi Eszter, és Péterfy Bori.

A kultúra nemzeti alap

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A tiltakozás új helyszíne a várható nagy létszám miatt a MADÁCH TÉR! Hétfőn18:00-kor ott találkozunk!A kultúra nem a politikusoké. A kultúra a miénk.#a_kultura_nemzeti_alap https://www.facebook.com/events/1276358002751857/Független Előadó-művészeti Szövetség Radnóti Miklós Színház #ÖrkényIstvánSzínház Pintér Béla és TársulataBorbély Alexandra Nagy Ervin Ónodi Eszter #NagyZsolt #KovátsAdél #BálintAndrás #PogányJudit #GálffiLászló #PéterfyBori #MácsaiPál

Gepostet von Katona József Színház am Samstag, 7. Dezember 2019

Kapcsolódó cikkek

Félnek a fideszesek a kérdésektől

O.L.K.T.

Kész vége! Nincs több 1 forintos parkolás

O.L.K.T.

A francia elnök ismét kiosztott egy-két pofont Orbánnak!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!