Vérlázító: Fogtak egy patkányt a Péterfy Sándor Utcai Kórház és Baleseti Központ ügyeleti műtőjében!

Ajánlom figyelmébe az alábbi sorokat Balog Zoltán EMMI miniszternek, Ónodi-Szűcs Zoltán EÜ államtitkárnak és Rétvári Bence EMMI államtitkárnak. Nem csalás nem ámítás a Péterfy Sándor Utcai Kórházban – Országos Traumatológiai Intézet ügyeleti műtője egy hete azért van zárva, mert ott műtét közben patkánnyal találkoztak operálás közben az orvosok. Mindenesetre ez megmutatja, hogy az Orbán kormány mennyire veszi figyelembe az omladozó egészségügy helyzetét immáron hét és fél éve. Információink szerint ezért is csúsznak a műtétek, ugyanis most fertőtlenítettek és foltozták be a lyukat, ahonnan a patkány feltételezhetően a műtőbe jutott. Egyébként nem kell feltétlenül felháborodni a patkányon, mivel ugyanennek az intézetnek az egyik 3. emeleti kórtermében egy megtermett rókát sikerült lencsevégre kapni. Információt kaptunk arról is, hogy a közelmúltban -a Péterfy Kórház, Országos Traumatológiai Intézet Fiumei úti épületében – az éjszakai pihenőben alvó orvost harapta meg egy egér. az ezenfajta dolgokról amúgy törvény is van, ami kimondja, hogy:

Az 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről 73. pontjának §203 kimondja: a betegségeket terjesztő vagy egészségügyi szempontból káros, miniszteri rendeletben meghatározott rovarok, rágcsálók irtásáról, és a madarak távoltartásáról a terület, épület tulajdonosa, illetve kezelője rendszeresen gondoskodik. A terület, illetve épület használói az irtást tűrni kötelesek.

Kiváncsian várjuk a miniszter illetve az államtitkár reakcióját a súlyos és mostmár felháborító kórházi történések miatt Magyarországon! És a Péterfys rókáról készült fotó, ami sajnos nem illusztráció, hanem a valóság!

 

 

Róka a Péterfy Sándor Utcai Kórházban tavaly.

 

(OLKT)

Kapcsolódó cikkek

O1G

O.L.K.T.

Csakis az ellenzék felel azért, ha a Fidesz kormányt tud alakítani 2018-ban.

O.L.K.T.

Kásler Miklós: Aki egészséges akar maradni az menjen gyalog az ötödikre, ne pedig lifttel és akkor nem kerül kórházba!

Rubóczki Tamás

5 hozzászólás

Imre Malomsoky 2018. január 19. at 4:01 du.

hat sajnos ez lett a magyar egeszsegugybol magyarorszagon
az ember kicsit jobban belegondol amit ellop a draga miniszterelnok es familiaja nyugodtan felehetne az egesz korhazat ujjitani

Válasz
Endre Hídvégi 2018. január 19. at 6:23 du.

Aztán ezt el is hiszitek primitív ballibsik…

Válasz
Attila Gyöngyösi 2018. január 20. at 2:00 de.

Úgy tünik,rajtad kívül nincs itt más primitív lény!

Válasz
L. Hedvig 2018. január 20. at 10:53 de.

Te még a saját szemednek sem hiszel, ugye? Szavazás: ki itt a primitiv?

Válasz

Hozzászólok