Véleménynyilvánító akció a Fővárosi törvényszéken. VIDEÓ

# # #
# # # #

Ez ismét egy ütős akció volt a Törvényszék épületében. – Bátor, pofátlan, és a hatalom kiszolgálóit tette nevetségessé. – Olyan Sárgapólósra sikeredett.

Előbb az utcán, majd az előtérben emeltük fel a szavunkat polgárné kinevezése ellen, és az igazságszolgáltatás fideszmentesítése érdekében.
Ekkor még semmi különös nem történt. Csupán jó sokan odajöttek, és elolvasták, hogy mi van a plakátokon.

Az igazi buli akkor kezdődött, amikor a tárgyaló előtti lepakolást követően több csapatban elindultunk a Törvényszék épületében szerte széjjel több száz szórólappal felszerelkezve.
A papírokon polgárné kinevezését sérelmeztük, és felhívtuk a bírósági dolgozók figyelmét arra, hogy Ők se hagyják, hogy nevetségessé tegyék az egész igazságszolgáltatást azzal, hogy büntető ügyekbe keveredett, és többszörösen plagizáló személyeket neveznek ki önkényesen törvényszéki elnöknek.
Más röplapokon az igazságszolgáltatás függetlenségét követeltük, és az OBH elnökének, tüncikének üzentünk. „A tiszteletet nem követelni kell, csupán kiérdemelni lehet.”

Óriási volt, ahogy a folyosókon jöttek velünk szemben a bírósági dolgozók, és minimum mosolyogtak.
Volt olyan, aki többször arra jött, ahol mi voltunk. Biztosan mindig ott volt dolga. Az is valószínű, hogy akikkel találkoztunk, azoknak jól kezdődött a napja. Legalábbis a testbeszédük ezt árulta el.
A bátrabbak minden bizonnyal azon is elgondolkoztak, hogy a vadi új elnök vajon mennyire tajtékzik az irodájában. Erre abból következtettünk, hogy amikor már a mosolynál szélesebbre nyílt a minket érdeklődve figyelő emberek szája, akkor kuncogva mentek tovább.
Úgy is mondhatnánk, hogy a kinevezést ellenző, vagy sérelmező bírósági dolgozók – tehát a többség – egész nap azon röhögött, hogy a főnökasszonynak és az őt kinevező tüncikének ismét jól megmondták a Sárgapólósok.

Mi csak abban bízunk, hogy a példánk által, és hatására egyre több ember rájön, hogy a véleményét akkor is ki kell mondani, ha most még lehet tartani némi retorziótól.
Ezt a diktatúrát csak bátorsággal, áldozattal, és valódi tettekkel tudjuk legyőzni.

Cselekedj TE is! Legyél győztes! Állj a bátrak közé!
HAjrá!
Póka László

Kapcsolódó cikkek

Hazudnak mint mindíg – Az EÜ államtitkár szerint a hospice ház rosszul gazdálkodik!

Rubóczki Tamás

303 millió forintos gyorssegélyt kapott Erdei Zsolt és még megkapták Orbánék ügyvédjét is!

Rubóczki Tamás

Hidvéghi Balázs össze-vissza hazudozott!

Rubóczki Tamás