Véget ér Vajna Tímea aranyélete!

Andy Vajna özvegyének hamarosan ki kell költöznie a bérelt, medencés budai villából, a luxusautóját pedig már elvették.

Több mint nyolc éven át tartó fényűzés után véget érhet Vajna Tímea meseszerű élete. A néhai filmügyi kormánybiztos neje nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megszenvedte Andy Vajna elvesztését – írja a Bors.

Amíg Amerikában volt, addig visszavették tőle az Audi terepjáróját, mert az egy cég tulajdona. Most Andy Vajna egykori autójába kellett átülnie. Július elsején pedig lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, úgyhogy hamarosan el kell hagynia a hatalmas, budai házat, melyet Gattyán Györgytől béreltekértesült a bulvárlap az özvegy egyik barátnőjétől.

Sőt a Bors úgy tudja, félretett pénze sincs Vajna Tímeának.

olkt.hu/bors.hu

Kapcsolódó cikkek

20 részeg ukrán ment neki részegen egy magyar 40 év körüli férfinek.

O.L.K.T.

Mi az isten van már itt?!

O.L.K.T.

Orbán Magyarországa 30 évvel a rendszerváltás után: Reggel fél hétkor már rengetegen vártak a karácsonyi ételosztásra a Blaha Lujza téren

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!