Vásárhelyi Mária: Ne legyen félreértés, ez mindannyiunk jogfosztása, megalázása

Ne legyen félreértés; amikor az országgyűlési képviselők jogait korlátozzák a Parlamentben, amikor megtiltják nekik, hogy középületekbe bemenjenek tájékozódni, amikor nem férhetnek hozzá közérdekű adatokhoz, amikor erőszakkal eltávolítják őket egy közintézményből, amikor nem adhatnak erélyesen hangot nemtetszésüknek egy-egy újabb jogkorlátozó törvény miatt, amikor rendre nem is tűzik napirendre javaslataikat, amikor a kormánypártok minden alkalommal elszabotálják az ellenzéki képviselők által összehívott bizottsági üléseket és rendkívüli országgyűlési napokat, akkor nem a képviselőket, hanem minket magyar állampolgárokat fosztanak meg alapvető állampolgári jogainktól.

Hiszen a képviselőket mi küldtük a Parlamentbe azért, hogy minket képviseljenek. Amikor semmibe veszik, kigúnyolják és megalázzák Timea Szabót, Hadházy Ákos, Szél Bernadettet és a többi ellenzéki képviselőt, akkor minket vesznek semmibe, gúnyolnak ki és aláznak meg. Így tehát ami az ellenzéki képviselőkkel történik, az nem a képviselők személyes ügye, hanem mindannyiunk jogfosztása, megalázása.

Kapcsolódó cikkek

Azért ez a hír még megerősítésre szorul!

O.L.K.T.

Csak a kormány leváltásával lehet leállítani a kilakoltatásokat!

Rubóczki Tamás

Hoppá: Az Európai Bizottság vizsgálatot indított a hajdúhadházi fizetős játszótér miatt!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!