Vásárhelyi Mária :Minket vesznek semmibe, gúnyolnak ki és aláznak meg.

Ne legyen félreértés; amikor az országgyűlési képviselők jogait korlátozzák a Parlamentben, amikor megtiltják nekik, hogy középületekbe bemenjenek tájékozódni, amikor nem férhetnek hozzá közérdekű adatokhoz, amikor erőszakkal eltávolítják őket egy közintézményből, amikor nem adhatnak erélyesen hangot nemtetszésüknek egy-egy újabb jogkorlátozó törvény miatt, amikor rendre nem is tűzik napirendre javaslataikat, amikor a kormánypártok minden alkalommal elszabotálják az ellenzéki képviselők által összehívott bizottsági üléseket és rendkívüli országgyűlési napokat, akkor nem a képviselőket, hanem minket magyar állampolgárokat fosztanak meg alapvető állampolgári jogainktól. Hiszen a képviselőket mi küldtük a Parlamentbe azért, hogy minket képviseljenek. Amikor semmibe veszik, kigúnyolják és megalázzák Timea Szabot, Hadházy Ákos, Szél Bernadettet és a többi ellenzéki képviselőt, akkor minket vesznek semmibe, gúnyolnak ki és aláznak meg. Így tehát ami az ellenzéki képviselőkkel történik, az nem a képviselők személyes ügye, hanem mindannyiunk jogfosztása, megalázása.

Kapcsolódó cikkek

Tordai Bence: Strasbourgban tudják, hogy itt diktatúra van!

Rubóczki Tamás

700 ezer megtakarítás mellett egymilliót adományozott a Fidesznek Orbán, miután kifizette Csányinak a magán- repülőjegyek árát.

O.L.K.T.

Nyálas búcsúlevél a heti öt bugyihoz…Érdemes elolvasni

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!