Vásárhelyi Mária: Ezek túlszárnyalják a legmocskosabb képzeletet!

0

Csaba László, Orbán korábbi feltétlen híve és tanácsadója a Népszavában elmesélt egy történetet, ami egy korábbi Fidesz-frakcióülésen hangzott el. Az ülésen Gulyás Gergely főminiszter megkérdezte Orbánt, hogyha a vizes vébé alatt eltűntek az utcáról a Soros-plakátok, akkor utána miért kellett újra teleszórni ezekkel az országot; „Minek nekünk az öreg zsidó akkor?” – kérdezte, mire Orbán így válaszolt: “Mi is gondolkoztunk ezen, elvtárs, de augusztus van, és semmi nem jutott eszünkbe helyette, marad a Soros.” És gondolom a a “rendkívül szellemes” párbeszédet a frakciólakájok harsány, röhögő nyerítéssel jutalmazták. Mert ők így gondolkodnak és így is beszélnek egymás között. Leplezni sem próbálják, hogy az “öreg zsidó” elleni, évek óta tartó, milliárdokat felemésztő kampány egyetlen célja a gyűlölet szítása és a szavazótábor belső kohéziójának erősítése. No meg az ország kifosztásának és a hatékony kormányzás hiányának leplezése.

Amikor a Sargentini-jelentésben a kormány antiszemita politikájáról volt szó, a politikai “elit” – kormánypárti és ellenzéki – egyöntetűen felháborodva utasította vissza. És persze a kormánytagok soha nem tesznek antiszemita kijelentéseket, mi több Orbán és Netanjahu boldogan lapogatják egymás hátát, mivel a zsidók elleni indulatok szítását elvégzik helyettük a kormány médialakájai, áltörténészei, “az öreg zsidó” elleni gyűlöletkampányai, a közismert, mélyen antiszemita politikusok és művészek kormány által finanszírozott kultusza és a hivatalos emlékezetpolitika köztéri szobrokban megvalósuló objektíválódása. Nem véletlen, hogy az amerikai székhelyű ADL (Anti Defamation Legue) kutatásai szerint az európai országok közül éppen Magyarország az egyik, ahol a legmagasabb az antiszemitizmus elterjedtsége. Hiszen pontosan tudjuk, hogy ehhez nem kell nyíltan zsidózni, csak egyértelmű gesztusokkal jelezni, hogy ki azok a nemzetellenes, hazaáruló, pénzéhes #tudjukkik. Amint látjuk a kormány tagjai nyíltan csak egymás között nevezik Sorost “öreg zsidónak”, a nyilvános kormányzati kommunikációban ő a gátlástalan és harácsoló spekuláns, aki “migránsok” millióival akarja elárasztani az országot és egy titkos hálózaton keresztül irányítja az egész földgolyó sorsát. Amint ez már a Cion bölcseinek jegyzőkönyvében is meg vagyon írva.

És egymás között arról is nyíltan beszélnek, hogy mire is szolgál az egész “öreg zsidó” elleni kampány meg arról is, hogyha sikerül a gyűlöletnek újabb, még hevítőbb célpontját megtalálni, akkor ejtik Sorost. És akkor persze a CEU is maradhat Budapesten, mert mint más forrásokból kiderült, Gulyás Gergely egyáltalán nem ért egyet az egyetem elüldözésével, csak az a baj, hogy azt hogy ő mivel nem ért egyet azt nyilván még bevallani sem meri a főnökének. Gulyás Gergely ma harmincegynehány éves fiatalember, és jól láthatóan már nyakig merült a cinizmus, a hazudozás és a szolgalelkűség mocsarában. Ahogyan az egész frakció. Hiszen ahol nyíltan lezajlik egy ilyen párbeszéd anélkül, hogy akadna akár egyetlen ember, aki kifogásolná, ott a romlottság követhetetlen mélységei tárulnak fel.

 

 

Szerző.: Vásárhelyi Mária

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!