Vásárhelyi Mária: A kamupártoktól miért nem hajtják be a kampánypénzt?

Vásárhelyi Mária szociológus, a szociológiatudomány kandidátusa, az MTA tudományos főmunkatársa igencsak frappáns mondatot írt le a minap Facebook oldalán. Érdemes elgondolkodni szavain. Íme:

Ennek az egész szemét, korrupt választási rendszernek mi sem bizonyítja jobban a züllöttségét, mint hogy az Együttnek azért kell bűnhődnie és 150 millió forintot befizetnie, mert ők komolyan gondolták, hogy részt akarnak venni a választásokon és a jövőben is szeretnének pártként tovább működni. A sok kamupárton viszont soha nem fogják behajtani a felvett százmilliókat, mivel ők már eleve azzal a céllal alakultak, hogy lenyúlják a pénzt és eltűnjenek a süllyesztőben. Pontosan tudják, hogy rajtuk senki nem akarja és nem is fogja behajtani a pénzt, mivel megalakulásukkal a sajátjukon kívül a kormánypártok érdekeit szolgálták. Bűnhődjenek a becsületesek!

A “Házon kívül”-ben is volt erről egy riport, amiből kiderül, hogy ezeknek a több százmilliót felmarkoló kamupártoknak a vezetői már most is olyan ingatlannak aligha nevezhető nyomortanyákra vannak bejegyezve, amelyek egy lyukas garast sem érnek. Ezek már a választások előtt leírattak a nevükről minden tulajdont, hogy ha akarják se tudják végrehajtani rajtuk a visszafizetési kötelezettséget.

 

olkt.hu/Vásárhelyi Mária

Kapcsolódó cikkek

Az MSZP EP-képviselője egy érdekes iratot hozott nyílvánosságra Borkai Zsoltról!

O.L.K.T.

Nézzétek mit ásatott a kőbányai Fidesz! – Hát az eszem megáll!

O.L.K.T.

Rendkívüli: Kutatás bizonyítja, hogy a Fidesz csalt a 2018-as választáson!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!