Varju László: Diktatúrában élünk!

0

Sajtótájékoztatót tartott Varju László a Demokratikus Koalíció alelnöke a Mentelmi Bizottság ülésén történtekről.
Mint ahogyan az várható volt, a bizottság kormánypárti többség asszisztált a mentelmi jogom felfüggesztéséhez. Persze érdemi tárgyalás nélkül. Nem is az Orbán-rendszerben élnénk, ha nekünk, ellenzéki politikusoknak nem kellene időről-időre koncepciós eljárásokkal szembenéznünk. Én minden lehetséges alkalommal el fogom mondani, hogy ez egy koncepciós eljárás, de véget vetni a közhatalommal folyamatosan visszaélő Orbán-rendszernek csak a választók fognak tudni.

Sajtótájékoztatót tartok a Mentelmi Bizottság ülésén történtekről. Mint ahogyan az várható volt, a bizottság kormánypárti többség asszisztált a mentelmi jogom felfüggesztéséhez. Persze érdemi tárgyalás nélkül. Nem is az Orbán-rendszerben élnénk, ha nekünk, ellenzéki politikusoknak nem kellene időről-időre koncepciós eljárásokkal szembenéznünk. Én minden lehetséges alkalommal el fogom mondani, hogy ez egy koncepciós eljárás, de véget vetni a közhatalommal folyamatosan visszaélő Orbán-rendszernek csak a választók fognak tudni.#varjulaszlo #mentelmibizottsag #dk #🇭🇺🇪🇺

Gepostet von VARJU László Újpest-Angyalföld am Montag, 21. Oktober 2019

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!