Varga Zoltán: Vlagyimir Vlagyimirovics vélhetőleg megmutathatott néhány érdekes bankszámlakivonatot, talán a Récsölkéét, Tiborczét, az övét, talán néhány hongkongi bankét is!

Talán andalogva, közösen végignéztek néhány igen jó minőségű felvételt, – kétség nem férhet hozzá, hogy az orosz titkosszolgálat nagyon jó minőségben dolgozik – ahol talán maga isten előtt az első látható, fölöttébb furcsa szituációban, és a nemzet táltosa erre gyorsan le is tette a voksát véglegesen Moszkva mellett!
Hűsége bizonyításaként mára sikeresen hadat üzent nagyjából a teljes 21. századnak, a fél világnak, köztük persze Ukrajnának is. Szerencsétlenségére, ezzel a keshedt mellű, a néha inkább kakaduimitátornak, mint külügyminiszternek látszó Szijjártót sikerült megbízni, aki a maga szenzitív módján sikeresen bele is gyalogolt az ukrán hasonszőrűek lelkivilágába, és most szájtátva csodálkoznak közösen, hogy a pofonfa már csak olyan, ha azt megrázzák, akkor arról nem dohánnyal tömött szatyrok esnek, hanem kokik, meg a sallerek.
Különösen aggasztó, hogy mindennek az amúgy ártatlan, kicsit jobb életre, több pénzre vágyó kárpátaljai magyarok isszák a levét, akik felülve a hazug propagandának, Orbán zombi szavazógépei lettek.
A mi karmánk pedig az, hogy megint sikerült megtalálni egy totál hibbant vezért, és vele a bot legkevésbé boldog végét. Mondjuk, ebben nagy gyakorlatunk van.
Ez pedig azt jelenti, hogy záros határidőn belül az USA, Európa, majd szép sorban az összes maradék, némileg normális ország a világban, úgy vágja ránk az ajtót, hogy az csak úgy nyekken.
Itt fogunk majd kukorékolni a Kárpát-medence közepén lezárt határokkal, nézzük az üres lábos alját, és a végzetünket okozó kerti törpét a mangalicaszerelő haverjával együtt, miközben azon gondolkozunk, hogy miért is írhatta Kölcsey, hogy
„Hányszor támadt tenfiad
Szép hazám, kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!!”

 

 

forrás. Varga Zoltán (DK)Kapcsolódó cikkek

Ki a nagyobb diktátor?

H Miklós

Jeges kendővel és ruhával hűtik a beteget, míg operál az izzadó orvos – Pécsen és Ajkán is 30-35 fok van a műtőkben

O.L.K.T.

Szép lett ez a homlokzatdísz Terézvárosban, de nézzük csak meg kicsit jobban!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!