Varga Zoltán: Látják a képen azt a kis piros bizbaszt?

Látják a képen azt a kis piros bizbaszt? Naaa! Dehogynem!


Ott a semmi és a valami….na, jó, a semmi – bár nagyon exotikus semmi, de mégis semmi az inkább, mint valami – határán. Az óperenciás-tenger közepén.
Megvan?
Végre! Na, az bolhaszar, az a Zöld-foki szigetek! Az egyetlen nevezetessége, hogy momentán, oda utazott nemzetünk fénylő csillaga. Meglátogatni fekete-afrikai testvéreinket. Azokat, aki, ha véletlenül Magyarországra vetné őket szomorú sorsuk, azonnal hatalmas migráns-pecsétet kapnának, közellenséggé válnának, és üldözné, verné, éheztetné őket Orbán karhatalma.
Az USA, Európa, a boldogabbik világ fele ellen nagy honvédő háborút vívunk, de a Zöld-foki szigetek mától a stratégiai partnerünk! Hurrá! Nyertünk.
Azért megnéztem volna a sok bámész csodálkozó arcát, ott zöldfok-alsón. Ilyen fontos elvtársat, ennyire sárga arccal – Aggódom. Mostanában ritka sza….ööö…nem néz jól ki a Kedves Vezetőnk – és ilyen nagy nemkormányzati géppel, tán még soha nem is láttak.
Meg ennyi lovettát, dohányt, zsét sem. Merthogy a Kedves Vezető pénzt vitt szegényeknek, ha már arra járt.
Sokat. Nagyon sokat! 11 milliárd forintot. Az egyik zsebében. A másikban meg még 4 milliárdocskát. Na, nem azért, mert jólelkű. Áááá! Megőrzésre! Merthogy majd jönni nagy magyar vállalat, akinek a vezetőjét meg vélhetően onnan fogják megismerni zöld-foki testvéreink, hogy Mészárosnak hívják, és az majd elviszi az egészet. Haza.
És mi a hivatalos magyarázat erre az egész, átlátszó, szánalmas, undorító ganéságra? „Budapest most alapozza meg a két ország közötti együttműködés jövőjét”.
Hátja! Meg az énektanárokét is. Mert a Kedves Vezető valami megmagyarázhatatlan, spirituális okból nekik is vitt még 30 millió forintot. A zöld-foki énektanároknak!

Pfűbazmeg! Ezt kitalálni! Na ez a művészet! Zöld-foki énektanároknak támogatás. Öcsééém! A teljes dalárdának vuvuzelástól. Harminc milla. Puszira. Szóóljon hangosan az éneeek. Meghaltam!

Pedig nem énektanár kéne ide, hanem orvos! Sürgősen.

Nem! Nem neki, a Kárpát-medence Teréz anyájának!
Nekünk! Nekünk, a tízmillió bamba magyarnak, akik hagyják, hogy ekkora hülyét csináljon belőlük néhány gazember!

forrás. Varga Zoltán önkormányzati képviselő (DK)

Kapcsolódó cikkek

Minden határon belül kiírt választás belügye az országnak

O.L.K.T.

Elképesztő méretű már az agymosás!

H Miklós

Büdös nagy hazugsággal vádolja a Ripost Dobrev Klárát.

H Miklós