Varga Zoltán: Látják a képen azt a kis piros bizbaszt?

Látják a képen azt a kis piros bizbaszt? Naaa! Dehogynem!


Ott a semmi és a valami….na, jó, a semmi – bár nagyon exotikus semmi, de mégis semmi az inkább, mint valami – határán. Az óperenciás-tenger közepén.
Megvan?
Végre! Na, az bolhaszar, az a Zöld-foki szigetek! Az egyetlen nevezetessége, hogy momentán, oda utazott nemzetünk fénylő csillaga. Meglátogatni fekete-afrikai testvéreinket. Azokat, aki, ha véletlenül Magyarországra vetné őket szomorú sorsuk, azonnal hatalmas migráns-pecsétet kapnának, közellenséggé válnának, és üldözné, verné, éheztetné őket Orbán karhatalma.
Az USA, Európa, a boldogabbik világ fele ellen nagy honvédő háborút vívunk, de a Zöld-foki szigetek mától a stratégiai partnerünk! Hurrá! Nyertünk.
Azért megnéztem volna a sok bámész csodálkozó arcát, ott zöldfok-alsón. Ilyen fontos elvtársat, ennyire sárga arccal – Aggódom. Mostanában ritka sza….ööö…nem néz jól ki a Kedves Vezetőnk – és ilyen nagy nemkormányzati géppel, tán még soha nem is láttak.
Meg ennyi lovettát, dohányt, zsét sem. Merthogy a Kedves Vezető pénzt vitt szegényeknek, ha már arra járt.
Sokat. Nagyon sokat! 11 milliárd forintot. Az egyik zsebében. A másikban meg még 4 milliárdocskát. Na, nem azért, mert jólelkű. Áááá! Megőrzésre! Merthogy majd jönni nagy magyar vállalat, akinek a vezetőjét meg vélhetően onnan fogják megismerni zöld-foki testvéreink, hogy Mészárosnak hívják, és az majd elviszi az egészet. Haza.
És mi a hivatalos magyarázat erre az egész, átlátszó, szánalmas, undorító ganéságra? „Budapest most alapozza meg a két ország közötti együttműködés jövőjét”.
Hátja! Meg az énektanárokét is. Mert a Kedves Vezető valami megmagyarázhatatlan, spirituális okból nekik is vitt még 30 millió forintot. A zöld-foki énektanároknak!

Pfűbazmeg! Ezt kitalálni! Na ez a művészet! Zöld-foki énektanároknak támogatás. Öcsééém! A teljes dalárdának vuvuzelástól. Harminc milla. Puszira. Szóóljon hangosan az éneeek. Meghaltam!

Pedig nem énektanár kéne ide, hanem orvos! Sürgősen.

Nem! Nem neki, a Kárpát-medence Teréz anyájának!
Nekünk! Nekünk, a tízmillió bamba magyarnak, akik hagyják, hogy ekkora hülyét csináljon belőlük néhány gazember!

forrás. Varga Zoltán önkormányzati képviselő (DK)

Kapcsolódó cikkek

Szijjártó össze-vissza hazudik a trieszti állítólagos kikötő ügyében!

O.L.K.T.

“Ez a jelenség az 1968-as szexuális forradalomhoz kötődött.”

O.L.K.T.

Rendkívüli: Leszakadt a mennyezet a betegekre Bajcsy-Zsilinszky Kórházban!

Rubóczki Tamás