Varga Mihály szerint ha gyenge a forint, akkor itthon kell nyaralni nem külföldön!

Mi, magyarok már hozzászokhattunk a forint sajátos szezonális ingadozásához, mármint hogy nyáron, amikor mi, magyarok forintunkat valutára kalandozni indulnánk, miközben az országot elárasztó turistahordák pont forintra váltanák valutájukat, a forint árfolyama hirtelen gyengélkedni kezd. Amilyen hasznos ez a Magyar Nemzeti Banknak, annyira zsebbevágóan rossz ez mindannyiunknak.

A probléma minden jel szerint nem ismeretlen legfőbb pénzügyi vezetőink előtt sem. Varga Mihály pénzügyminiszter például a Figyelőnek adott interjújában a kérdésre, hogy mit javasol a nyaralni vágyó magyaroknak, mikor váltsanak pénzt, Varga azt felelte, hogy [i]zgalmas egy külföldi kirándulás, de egyáltalán nem baj, ha honfitársaink itthon töltik a szabadságukat, itthon pihennek és költenek.

Annyi szép és érdekes látnivaló van Magyarországon” – mondta annak az országnak a pénzügyminisztere, amelyik amúgy egy nyílegyenes autósztrádát épített, amin villámgyorsan lehet elszáguldani Közép-Európa legnagyobb tava mellett a horvát tengerpartra menet.

 

Via: MTI

Kapcsolódó cikkek

Cirkuszi marhának nevezte Orbán Viktort a német politikus!

O.L.K.T.

13 milliós kölcsönre 65 millió kamat! – Az uzsoramaffia orbáni monopolizációja

O.L.K.T.

Rendkívüli: Itt lehet ingyenes a tömegközlekedés Magyarországon!

O.L.K.T.