Varga Juditot listázták!

0

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon osztotta meg, hogy a legnépszerűbb holland politikai hetilap, az Elsevier Weekblad 2020 húsz befolyásos politikusnője közé sorolta.

Hogy mik nem történnek🤪A legnépszerűbb holland politikai hetilap, a Elsevier Weekblad többek közt a belga, az új-zélandi…

Gepostet von Varga Judit am Donnerstag, 2. Januar 2020

A lap „Orbán Viktor elbűvölő ágyújának és bájos exügyvédnek nevez, akinek arról kellene meggyőznie a világot, hogy Magyarország egészséges jogállam”

– írja a miniszter, akinek valóban az lett az egyik legfontosabb feladata, hogy Brüsszelben magyarázza a magyar jogállamiság nem túl fényesre osztályozott bizonyítványát.

November végén három jogász professzor egyszerűen félretájékoztatásnak titulálta egy cikkben Varga Judit munkásságát.

A miniszter szerint viszont a magyar jogállam nagyon is egészséges, csak a „brüsszeli bevándorláspárti elit” hazudja ennek az ellenkezőjét.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!