Varga Judit szinte szó szerint elküldte a francba Manfred Webert!

A Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkára ma egy Facebook posztban reagált a néppárti csúcsjelölt Manfred Weber tegnapi, athéni kampánybeszédére.

Varga Judit azt írta: „Tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját Manfred Weber, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber szerint a Néppárt közös elképzeléseken alapuló értékek pártja és aki nem osztja az integráltabbá váló Európa eszméjét, annak nincs helye a Néppárt soraiban”.

Erős Európa nincs erős nemzetállamok nélkül. Az erős nemzetállamok jelentik a sokszínűséget az egységben, amely az egyik legfontosabb európai alapérték – hívta fel a csúcsjelölt figyelmét az államtitkár.

Manfred Weber tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber…

Posted by Varga Judit on Wednesday, 24 April 2019

Varga Judit szerint „Manfred Weber ezt az alapértéket támadta most meg, miközben a migráció okozta súlyos problémákra nem ad megfelelő választ. Pedig az európai emberek szerint a migrációhoz kapcsolódó biztonsági kockázat jelenti a legnagyobb problémát Európa számára” – írta az államtitkár.

Kapcsolódó cikkek

Üzenet a Fidesznek. Köszönöm a szegénységet!

O.L.K.T.

Fidesz: Gyurcsány, Szél, Vona a “Soros-terv” szolgálatában áll, ezért támadja a “Stop Sorost”!

Rubóczki Tamás

A fiatalok majdnem fele el akarja hagyni az országot

O.L.K.T.