Varga Judit szinte szó szerint elküldte a francba Manfred Webert!

A Miniszterelnökség EU-kapcsolatokért felelős államtitkára ma egy Facebook posztban reagált a néppárti csúcsjelölt Manfred Weber tegnapi, athéni kampánybeszédére.

Varga Judit azt írta: „Tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját Manfred Weber, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber szerint a Néppárt közös elképzeléseken alapuló értékek pártja és aki nem osztja az integráltabbá váló Európa eszméjét, annak nincs helye a Néppárt soraiban”.

Erős Európa nincs erős nemzetállamok nélkül. Az erős nemzetállamok jelentik a sokszínűséget az egységben, amely az egyik legfontosabb európai alapérték – hívta fel a csúcsjelölt figyelmét az államtitkár.

Manfred Weber tegnap este Athénban ismertette kampányprogramját, amelyben harcot hirdetett a nacionalisták ellen. Weber…

Posted by Varga Judit on Wednesday, 24 April 2019

Varga Judit szerint „Manfred Weber ezt az alapértéket támadta most meg, miközben a migráció okozta súlyos problémákra nem ad megfelelő választ. Pedig az európai emberek szerint a migrációhoz kapcsolódó biztonsági kockázat jelenti a legnagyobb problémát Európa számára” – írta az államtitkár.

Kapcsolódó cikkek

A fél ország éhen hal, miközben a Fidesz ismét több milliárdért hirdeti, hogy Magyarország jobban teljesít szlogent!

O.L.K.T.

És akkor az M1 műsorvezetője megkérdezte Dúró Dórától, hogy miért lépett ki a Fideszből (zsák a foltját)

O.L.K.T.

Rövid-érdekes hírek

O.L.K.T.

Hozzászólok