Varga-Damm Andrea: “Az aktuális hatalom elkezdett rettegni”

0

A Jobbik szerint “az aktuális hatalom elkezdett félni”, ezt mutatja, ahogyan a hozzá közel álló médiumok fellépnek az ellenzéki tüntetések diákkorú felszólalójával szemben.

 Varga-Damm Andrea, a Jobbik országgyűlési képviselője szerdán sajtótájékoztatón azt mondta, “ráküldtek” a lányra egy trágár stílust használó publicistát, mert a fiatal bírálta a Fideszt, “amelyik egy egész népet, egy egész társadalmat migránsokkal riogat, miközben a közpénzeket lopja”.

Aki félelemkeltésre építi a politikáját, megöli a társadalom lelkét, arra egy fiatal lány nyugodtan mondhatja, hogy alattomos és ocsmány és undorító – fogalmazott, hozzátéve, a diák államfőre használt szavait erősnek és helytelennek tartja.

Közölte: az ombudsmanhoz fordul annak kivizsgálását kérve, hogyan kerülhettek nyilvánosságra Nagy Blanka iskolai adatai. Kéri a biztost, hogy ha jogellenességet állapít meg, tegyen feljelentést az ügyben.

Az ellenzéki politikus azt is bejelentette, megkeresik a MTVA vezérigazgatóját és a jövő héttől az intézmény éves beszámolója alapján a köztelevízió “átfogó ellenőrzésébe” kezdenek.

olkt.hu/MTI

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!