Váratlan helyről kapott sallert Orbán

Valószínűleg már annyira megszoktuk a kormány kommunikációjának kétszínűségét, hogy fel sem tűnt számunkra: ismét a miniszterelnök szerecsenmosdatásába kezdtek a propagandagépezet munkatársai. Felfigyelt azonban a nagy átverésre az orosz állami média, és nem is kímélte Orbán Viktort, amikor megszellőztette „puritán” repülőútjának propagandisztikus jellegét. Ki gondolta volna, hogy a baráti orosz média osztja majd a sallereket, kokikat és tockosokat a magyar kormányfőnek? De, mint tudjuk, az oroszoknál semmi sem történik véletlenül.
Kétségtelen, hogy Orbán népszerűségének nem tett jót a luxusrepülőzésekről és titokban fenntartott, családtagjai és barátai nevén bejegyzett uradalmakról szóló hírek, így kormányzati oldalról valamit tenni kellett a miniszterelnök puritán renoméjának helyreállítása érdekében. Az oroszok viszont rövid kis hírükben arra célozgatnak, hogy a fapados járaton készült fotó kiszivárogtatása nem lehet a véletlen műve, vagyis szerintük jól kitervelt propagandaakcióról van szó. A magyar kormányfőt tehát akár saját emberei is lefotózhatták, eljuttatták a képet egy ellenzékinek számító hírportálhoz, így elsősorban azok olvashattak Orbán fapados repüléséről, akik eddig bírálták luxusutazásai miatt.
Az oroszok talán érzékeltetni akarták, hogy a magyar kormányfő a markukban van, és ennél komolyabb galibát is tudnának okozni, ha Orbán okot adna rá. Talán néhány aláírást szeretnének az oroszok néhány dokumentumon, esetleg felpörgetni a Paks II beruházást, ki tudja? A lényeg az, amiről egy dakota közmondás is árulkodik:
„Az a legjobb barát, akinek minden lépéséről tudsz.”

Bővebben erről itt:https://szeka.blog.hu/2019/07/23/onnan_kapott_tockost_orban_viktor_ahonnan_biztosan_nem_szamitott_ra

Kapcsolódó cikkek

Elbukott a Fidesz bölcsődeprogramja, 70 ezer gyerek maradt férőhely nélkül!

Rubóczki Tamás

Ön rákos? 74 év feletti? Akkor… THE END!!

O.L.K.T.

A Rendszermegváltó (Titkos üzenet!)

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!