Váratlan fordulat! Merkel kizárná Magyarországot az Európai Unióból!

Angela Merkel az Európai Unióból kizárással fenyegeti Magyarországot a kötelező migráns-betelepítési kvóta elutasítása miatt

A német kancellár, akit Európa-szerte számos kritika ért, amiért megnyitotta a határokat a menekültek számára, azt mondta, az Európai Bíróság ítéletének elutasítása kockára teszi Magyarország uniós tagságának folytatását – áll az Express brit lap beszámolójában.

A lap “Merkel háborúja Magyarország ellen: a német kancellár az EU-ból kizárással fenyegeti Budapestet” címmel megjelent cikke a német kancellár Berliner Zeitungnak adott nyilatkozatát idézi, mely szerint “elfogadhatatlan”, hogy Budapest elutasítja az Európai Bíróság döntését, ami az elosztási kvóta végrehajtásáról rendelkezett.

Elmondása szerint, bár a magyar kormány nem mondta ki egyértelműen, hogy elutasítja magát az ítéletet, nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyja azt – ami az elutasítással egyenértékű.

loading…

“Amikor egy kormány figyelmen kívül hagyja az Európai Bíróság ítéletét, az elfogadhatatlan.”

– mondta, majd arra a kérdésre, hogy a migrációs válság kapcsán kialakult szembenállás vezethet-e Magyarország Európai Unióból való kizárásához, nem adott egyértelmű nemleges választ.

Merkel azt mondta, a kialakult helyzet “alapvető kérdéseket” vetett fel az integrált Európával kapcsolatban, és ezt a problémát az Európai Tanács októberben meg kell vitassa.

forrás: hidfo.ru

http://www.kulfoldiapro.com/news/varatlan-fordulat-merkel-kizarna-magyar…Kapcsolódó cikkek

A nagy trükk! Mindennek szinte megduplázódott az ára, de infláció szinte nincs.

O.L.K.T.

A Jobbikos jelölt helyre teszi a hazug migráncsos – sorosos fidelitás agymosodát.

O.L.K.T.

Továbbra is mélyponton a forint!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!