Válság van az építőiparban!

Budapest egyértelműen felkerült a legnépszerűbb turistacélpontok listájára, ami a hazai szállodapiacra kifejezetten kedvező hatást gyakorol, mégsem teljesen egyértelmű, hogy egy most elindított hotelprojekt a befektetők által elvárt megtérülési számokat fogja-e hozni. A telekárak és az építési költségek nagyarányú emelkedése ugyanis ezt a területet sem hagyják érintetlenül.

A kockázatokról, a hotelpiac kilátásairól és egy tervben lévő, itthon még szinte ismeretlen termék elindításáról beszélgettünk Erdei Bálinttal, a Redwood Real Estate Holding vezérigazgatójával.

Tovább a Portfólió weboldalon.

Kapcsolódó cikkek

Azzal kérdéssel kapcsolatban, hogy az új Puskás Stadionban miért vannak olyan ülőhelyek, ahonnan egyáltalán nem látni a pályát, Gulyás Gergely közölte, hogy gondolni kellett azokra is, akik nem szeretik a futballt

O.L.K.T.

Őrület: Mit hozott a Mikulás egy 12. kerületi iskolába?

Rubóczki Tamás

Nem a kereszténység ódivatú, hanem ti, Orbán-fasiszták

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!