Választás rendjének megzavarása miatt feljelentést tesz a DK!

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján George Birnbaum, a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának Svájcban megjelent nyilatkozatára hivatkozott. Vallomásnak minősítette azt arról, hogyan építette fel a magyar kormány és a Fidesz a “hazug, agymosó Soros-propagandát kampánycélokból”.

A Fidesz sorozatos bűncselekményt követett el azzal, hogy a “sorosozással” közpénzen befolyásolták a választás eredményét – hangoztatta Arató Gergely, aki szerint a “leleplezés” megerősíti az EBESZ választási megfigyelőinek megállapításait, amelyek szerint súlyos visszaélések történtek a választáson.

Sajtótájékoztató!A hazudozás nem közfeladat – a DK feljelentést tesz a Soros Györgyről szóló állami agymosó kampányok miatt.Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, 15 January 2019

(MTI)

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Korózs Lajos: “Ez már nemzetbiztonsági kockázat!”

Rubóczki Tamás

A vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternő megígérte, hogy hogy folytatni fogja az Orbán-kormány vagyonpolitikáját – azaz lopnak tovább rendületlenül!

Rubóczki Tamás

A demokrácia egy nehéz műfaj. De jobbat még nem találtak ki.

O.L.K.T.