Választás rendjének megzavarása miatt feljelentést tesz a DK!

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján George Birnbaum, a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának Svájcban megjelent nyilatkozatára hivatkozott. Vallomásnak minősítette azt arról, hogyan építette fel a magyar kormány és a Fidesz a “hazug, agymosó Soros-propagandát kampánycélokból”.

A Fidesz sorozatos bűncselekményt követett el azzal, hogy a “sorosozással” közpénzen befolyásolták a választás eredményét – hangoztatta Arató Gergely, aki szerint a “leleplezés” megerősíti az EBESZ választási megfigyelőinek megállapításait, amelyek szerint súlyos visszaélések történtek a választáson.

Sajtótájékoztató!A hazudozás nem közfeladat – a DK feljelentést tesz a Soros Györgyről szóló állami agymosó kampányok miatt.Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, 15 January 2019

(MTI)

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Hűségriasztást adott ki a Fidesz

O.L.K.T.

Még másfél millió magyar készül kivándorolni. Ki fogja a nyugdíjat fizetni és az adókat?

O.L.K.T.

Van még lejjebb… Sírjunk vagy nevessünk?

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!