Valamikor tanítani fogják az iskolában a NER korrupciós módszereit

0

Valamikor tanítani fogják az iskolában a NER korrupciós módszereit, amelyeket még csak nem is lepleznek. Az minden bizonnyal a korrupció mintapéldája lesz, hogy a kormányzati kommunikációért felelős miniszterelnöki kabinetfőnök, Rogán Antal felesége média céget alapított. A többségi tulajdonos Rogán Cecília Top News Hungary Kft. nevű cége olyan tevékenységekre jött létre, amelyekre Rogán Antal alá tartozó “Nemzeti Kommunikációs Hivatal” 2018-ban négy hónap alatt 18,7 milliárdot költött el. A szerződő cégeket Rogán és az általa irányított hivatal választja ki.

Az asszony nevén megalapítanak egy médiacéget, amelynek tevékenységi körei közt világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és reklámügynökségi tevékenység szerepel. Azon a piacon fog dolgozni a cég, amelynek százmilliárdos állami pénzei fölött a férje rendelkezik. Rogán Antaltól és a pasaparki csodalakástól – mint tudjuk – eddig is távol állt a korrupció, nem biztos, hogy Rogánnak az állam és az Unió kárára kibocsátott letelepedési kötvényeken volt a legnagyobb bevétele, pedig az milliárdokat hozott a gyanús offshore cégeknek.

Maga Rogán Cecília a NER celebrib… egyik legirritálóbb egyede Sarka Katával és a jelzőkkel le nem írható Vajna Tímeával együtt. Érteni nem kell semmihez, elég azt tudni, hogy a pénz jó helyre megy, a “céget” majd üzemelteti valaki, a tízmilliók pedig csepegnek a Rogán-család konyhapénzébe. Azt nem tudjuk, hogy Rogán a saját pénzét növeli vagy Cilikének egy külön számlát nyitott, amiből repkedhet Párizsba fodrászhoz, de az biztos, hogy az adófizetők örülhetnek, hogy egy újabb csatorna nyílt, ahol a NER-riba…k világszínvonalú életmódját finanszirozhatják.

Azt jó előre elmondhatjuk, hogy amikor majd a feldühödött keresztény-nemzeti magyarok tömege Budapesten koncolja a NER-lovagokat és keresi a cicababáikat, akkor Rogán Cilinek nagyon gyorsan kell majd indítani a helikoptert vagy valamelyik magánrepülőgépet, mert a rendszer bukásának okai között emlegetik majd az elemzők az Orbán-banda tolvajainak és celebfeleségeinek kihívó és vérlázító életmódját.

 

Forrás:https://nepszava.us/a-korrupcio-mintapeldaja-rogan-cecilia…/facebook/ Gondolkodó

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!