Valaki nagyon kell nekik!

Zsíros fizetésért titkos és kecsegtető állásajánlat a Fidelitastól kizárólag véresszájú fidesz rajongónak.

Az V. kerületben egy vezetői és egy kommunikációs állásra keres jelentkezőket havi 600–800 ezres fizetésért a Fidelitas.

A tagságnak küldött levelében a Fidesz ifjúsági szervezete azt ugyan nem fedte fel, ki a munkáltató, de azt igen, hogy a jelentkezőktől magas fokú politikai lojalitást várnak el. És mindezért a “tapasztalattal rendelkező, fiatalos munkatársaknak” havi 600-800 ezret fizetnének.

Ezért a pénzért a lojalitás mellett rendkívüli teherbíró képességet, kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képességet, a csapatmunkában való együttműködést, valamint precíz munkavégzést várnak.

Ja, igen, és egy közéleti szereplő ajánlása előny.

Arról azonban nem szól a levél, hogy hova, kinek az alkalmazásába keresnek munkavállalókat,  csupán annyit közöltek, hogy valahová az V. kerületbe kell majd bejárni melózni.

Forrás MagyarNarancs

Kapcsolódó cikkek

Időzített “bomba”volt a Dunában örvénylő káosz.

O.L.K.T.

Ön szerint, Orbán hol lesz 2030-ban?

H Miklós

Gajdics Ottó pénzt ugyan nem, de ölelést adna a tanároknak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!