Vakulj paraszt! De ezt azért még látnod kell! VIDEÓ

BAZ megye magyar hangja. Komolyan, azt hittem, semmi értelme nem lesz a parlamenti munkának, de ez a felszólalás szívmelengető volt. Őszintén, kompromisszumot nem tűrve az átlag k-magyarországi emberek legfontosabb problémáiról és azt azt kitermelő, feneketlen bendőjű, érdemtelen oligarchákról beszélt. Még, még, még, sok ilyet még. Kövér Laca pedig hadd kapcsolgassa a mikrofont, cinkelt pályán kit érdekelnek a szabályok?


Talán a képviselőknek nem kellene milliós tiszteletdíjat felvenni,lakástámogatással,gépjármű használat,meg még a fene tudja mit kapnak,hanem minimálbért kell nekik adni! Nem lenne ennyi képviselő,meg nem akarna a választásokon boldog boldogtalan képviselő lenni!!! 89-óta csak lopják az országot,ígérgetnek fűt fát,utána meg elégedetten nézik,hogy nyugdíjasok halnak éhen,télen meg fagynak meg saját házukban! Itt már rég,nem hogy pártokat kellett volna eltávolítani a parlamentből,hanem az egész parlamentet feloszlatni,és tényleges rendszerváltást csinálni!!!
OLKT
Kapcsolódó cikkek

A HÓCIPŐ HÍREI

O.L.K.T.

“MAGYARORSZÁG FELETT VIHARFELHŐK GYÜLEKEZNEK…”

O.L.K.T.

A düh nem múlik!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!