Vajon mi a szándéka Matolcsynak a tegnap hazahozott aranyrudakkal?

0

Matolcsy György MNB elnöknek és Orbán Viktor miniszterelnöknek mi a szándéka Magyarország aranytartalékával? Visszakerült Magyarországra az ország aranytartaléka, a hozzávetőleg 100 ezer uncia – mintegy három tonna súlyú – nemesfém Londonból érkezett Budapestre – közölte a Magyar Nemzeti Bank az MTI-vel. A jelenlegi árfolyamon számolva 130 millió dollár33,1 milliárd forint – értékű jegybanki aranytartalék hazahozataláról teljes egyetértésben döntött az MNB vezetése. A jegybank megítélése szerint az aranytartalék országon belüli birtoklása, ami összhangban van a nemzetközi trendekkel, tovább erősítheti a Magyarország iránti piaci bizalmat – olvasható az MNB közleményében.

Az elmúlt években számos ország határozott aranytartalékának hazaszállításáról

– tették hozzá.

 

Olkt vélemény: Szerintem el akarják lopni mint a magánnyugdíj vagyont, és az ország embereinek közpénzét! Ha újraválasztja őket az ország, akkor kb. 1 év múlva egy darab rúd sem marad belőle!

Magyarországon van az ország aranytartaléka, amit a TEK felügyel éppen./Kép. MNB

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!