Vajna Tímea nyílt levele Orbán Ráhelnek – Előre szólok, hogy ordítani fogsz!

0

Vajnáné alias Palácsik Tímea nyílt levelet írt a nemrég szülő Orbán Ráhelnek.

Talán már senkit sem lep meg a hír, de az Orbán Ráhel körül kirobbant botrányba Vajna Tímea is becsatlakozott és nyílt levében üzent Orbán Viktor miniszterelnök lányának. A levelet változtatás nélkül adjuk közzé:

 

“Kedves Ráhel!

Ne is foglalkozz ezzel a sok rosszindulatú emberrel. Kapva kapnak az alkalmon, ha végre fogást találhassanak rajtunk és egy apróságot elefánt méretűre nagyítanak. Az átlag ember sosem fogja megérteni, hogy minket közszereplőket alanyi jogon kellene, hogy megillessenek az ilyen és az ehhez hasonló kedvezmények. Európa és mondhatni, hogy az egész világ rólunk közszereplőkről ítéli meg Magyarországot és ez hatalmas teher számunkra. Ha egyszer Andy egy gyermekkel ajándékozna meg, az biztos, hogy külön privát szobát, de talán az egész kórházi osztályt priváttá fogom intézni. Sokkal nagyobb teher nehezedik ránk, amit a halandók fel sem fognak. Szívből gratulálok gyermeketekhez és jó egészséget kívánok az egész családnak. Ne is terheljétek magatokat ezzel a sok rosszindulatú gondolattal. Én az egyik fülemen be a másikon pedig ki szoktam engedni őket.

 

Puszil benneteket,
Vajna Tímea”

 

 

olkt.hu/Facebook


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!