Vajna Tímea: „A férjem magával szeretne vinni”

Vajna Tímea hisz a halál utáni életben és a szellemekben – szerinte Andy meglátogatta az éjjel.
Vajna Tímea egyedül maradt a nagy házban, de nem is nagyon vágyik társaságra. Kissé magába fordult, mióta elvesztette Andyt – nem megy sehova, csupán a bizniszeit intézi, és az állataival van elfoglalva. Azt azonban megosztotta, hogy ismét diétázik, az ok viszont eléggé szomorú. Mivel nem oszthatjuk meg a közösségi oldalán található tartalmat, idézzük. 
Diéta… Hétfőn mindig motivált vagyok. Ez az egyetlen diéta, amit nagyon szeretek és hatékony, csak ki kell bírni az első két hetet. Én legfőképp azért csinálom, mert nincs kivel jókat ennem és főznöm. De több energiám lesz, ha nem eszem hülyeségeket össze-vissza, plusz mindig rohanásban vagyok és ez a leggyorsabb” – írja Vajna Tímea a képhez, amelyet az Instagram-sztorijában osztott meg.

Forrás olkt.hu / nlcafe.hu https://www.nlcafe.hu/sztarok/20190408/vajna-timea-andy-gyasz-dieta-fozes/

Kapcsolódó cikkek

Egy újságíró szénné égette Rogán Cecíliát!

Rubóczki Tamás

Medveczky Ilona kiosztotta a fruskákat akik Havast vádolják zaklatással!

Rubóczki Tamás

Szellő Pityu és a Menyország tourist. Videó

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!