Vágó István: “Ilyen kövér, szemüveges embereket sem szeretnénk látni”

Vágó István: Legyen már neve a gyereknek, ha már annyiszor idézik őt.

Ő Vésey Kovács László a PestiSrácoktól, pólóján büszkén hirdeti, hogy ő egy igazi HFF (Hetero Fehér Férfi).

“Ilyen kövér, szemüveges embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni, miközben nem gyűlöljük a kövér szemüvegeseket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt fogyókúrás recepteket és szemorvost ajánlunk nekik, ahol csak lehet. Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy kövéren és szemüvegesen élni ugyanolyan természetes, mint daliás testtel, éles látással, és nem rosszabb, csak más.”

A gerinctörős mondatát átfordítva a saját esetére már nem is merem leírni, mert megint letilt a FB. Vágó István facebook

Kapcsolódó cikkek

Az UNICEF-hez fordultak a pedofilok a fideszes tanévnyitók miatt

O.L.K.T.

Zombiland Magyarország…avagy..A DK-ban picit túltolták Gyurcsány istenítését

O.L.K.T.

A falopástól a 13 milliárdig. A Nemzet veje nagy ember lett. Mi tettük azzá!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!