VÁDALKU

0

O1G nem szeretné, ha alacsonyabb szintű fidesznyikek kötnék meg az Ő bőrére. Együttműködési javaslatai erről szólnak, nem másról. Megírtam mindezt még a választások előtt a KIRÁLY című írásomban, tessenek visszaolvasni, és kipipálgatni a jelen történéseit. Pontosan tudja, hogy a keresztapákat a sajátjaik teszik el láb alól, hát menedéket keres az ellenzéknél. Lesz minden, pénz-paripa – najó fegyver azért nem -, csak kérni kell. És persze együtt szerepelni a fejlesztések átadásain őfelségével, hogy az ellenzéki szavazók lássák: nem is olyan rosszfej ám a felcsúti.

Fidesznyaloncok tízezrei kerülnek utcára eddig jól fizető önkormányzati állásokból, kinyílnak a dossziék, rövidesen tele lesz a magyar közélet a narancsok milliárdos lopásainak tételes bizonyítékaival. Amiket persze az O1G által felépített maffia rendszerszerűen követett el. Megúszhatatlan események lánca indul el, a kérdés csak annyi: hol álljon meg a dőlő dominók sora. És a keresztapa roppantmód szeretné, ha az a küszöbe előtt történne. Meg tetszenek majd látni, hogyan kezd el a Polt nevű ügyész-szolga keménykedni egykori narancshelytartókkal.

Elemi érdeke ugyanis a bűnt helyi ügyként bemutatni. Lesz itt látványos rabosítás, kemény beszédek a korrupció tűrhetetlenségéről. És csupa fidesznyik lesz az áldozat. Míg a kishalak partra vetve levegőért kapkodnak, a nagy fehér cápa a növényevés előnyeiről fog tirádákat zengeni. Ne tessenek attól tartani, hogy a Budapest-miniszter – ha lesz ilyesmi egyáltalán – Gergő ellehetetlenítése miatt kerül kinevezésre. Dehogy azért. Egy célt teljesít: bármilyen fővárosi fejlesztésnél meg lehessen mutatni, hogy abban a kormány is résztvett. És a vidéki városokban hasonlóképp.

Semmi mást nem akar Orbán, mint túlélni. Mindezt egy vele ellenséges fővárosban, ahol ha a nép megmozdul, akkor a király beszorul a várba, és ott aztán bármi megtörténhet. Lopott eleget, egyetlen terve ennyi: lelécelni a kaszinóból,, mielőtt nyilvánvaló lesz a nyereményt eredményező hatalmas csalása. Ő már tudja, hogy a narancsleváltó lavina megállíthatatlan. Hát beáldozza az összes csicskáját, hátha saját magát ki tudja ezzel menteni. Hogy mit célszerű tenni ilyen új helyzetben a polgármestereinknek? Egyszerű: ugyanazt, mint a választási krumplival. Elfogadni a rahedli pénzt, O1G szemébe mosolyogni, és aztán a megfelelő pillanatban eltakarítani. Játszik a diktátor. Hát játsszunk mi is. A mattig.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!