Vadai Ágnes: Röhejes, hogy csak a biztonsági főnököt küldték hozzájuk, aki fizikai bántalmazással is fenyegette a képviselőket!

0

Vadai Ágnes DK-s alelnök szerint nem normális, hogy csak a biztonsági főnököt küldték hozzájuk. A biztonsági főnök azzal jött vissza, hogy a szerkesztők nem akarnak vele beszélni, írjanak levelet. Meg is írta, kézzel, viszont sem vette át ezt tőle.

A tévé a legfontosabb nekik – mondta arra a kérdésre, a rádiónál próbálkoztak-e. Vadai azt mondja, egy teremben rekedtek. A belső szabályzatot továbbra sem kapták meg a képviselők, azt, amit a biztonsági főnök szerint megsértettek a képviselők.

Nem biztonsági őrtől van joguk felvilágosítást kapni, reméli, hogy Papp már szedelőzködik. Azt mondja, készenlétben állank, mindig lesz itt két DK-s képviselő. Lehet, hogy leváltják majd éjszaka.

Minden ellenzéki országgyűlési képviselő szálljon be az autójába, üljön fel a hévre és jöjjön ide, mert most ez a dolga! – kiáltja Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, a tömegnek, pedig megköszöni, hogy ott vannak.

Ne mondjátok, hogy töketlenek vagyunk! – kéri Szél Bernadett.

“Mi nem akarjuk, hogy vér folyjon, ez mindannyiunk érdeke. Arra kérek mindenkit, mutassa meg, hogy nem vagyunk csürhe, békés tüntetők vagyunk, de nagyon határozottak és nagyon kitartóak.”

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azt mondja,

amíg nem olvassák be a petíciót, nem mennek haza!

Hadházy Ákos azt mondja, bejutottak az előszobáig. Csak a biztonsági főnök beszélt velük. Megszerezék Papp Dániel telefonszámát, kicsöngött, de kinyomta. Arra kér mindenkit, hogy tudja, nem a rendőrök az ellenfelek. Azok bent ülnek a jól fűtött szobákban, akik készítik elő a lejárató cikkeket. Azt tehetik, hogy békével tartanak ki. A képviselők visszamennek, és addig várnak, míg leadják a petíciót. Akiben van kitartás, tartson ki, akinek haza kell menni, menjenek haza.

Azt kéri, a képviselőtársai is menjenek még oda. Békések legyenek, de határozottak és kitartóak – mondja zárszóként.

Bősz Anett a Liberálisok országgyűlési képviselője, Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő, Varjú László DK-s képviselő és Kepli Lajos, Bana Tibor és Stummer János a Jobbik képviselői is kijött nyugtatni a tömeget.
Bősz Amett azt mondja, a biztonsági főnökkel egyeztettek bent. Szerkesztővel nem beszéltek, próbálják a felső vezetést elérni, nekik nem veszi fel a telefont.

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!