Vadai Ágnes: Pintér Sándor fosik!

0

Elérhetetlen a 112-es segélyhívó – legalábbis a Kuigunda utcából. Pintér Sándorral is beszélni akarnak az ellenzéki képviselők – egyelőre legalábbis hiába. Délben a Házbizottsági ülésen is téma lesz a Kunigundánál történtek. Folyamatosan érkeznek újabb képviselők, hogy bejussanak az MTVA épületébe.

„Folyamatosan hívogatom a 112-es segélyhívót, de semmi eredmény, nem tudom bejelenteni, hogy képviselőket ért atrocitást és hogy intézkedjenek”

– közölte Hírklikkel Vadai Ágnes. A DK politikusa elmondta azt is, hogy próbálta telefonon utolérni Pintér Sándor belügyminisztert is, követelve, hogy a rendőrség tegye a dolgát és védje meg az országgyűlési képviselőket.

Ő maga már távozott, mert részt akar venni az Országgyűlés házbizottsági ülésén, amelyen ezt az ügyet is napirendre akarják tűzetni. Közben azonban új országgyűlési képviselők érkeznek a Kunigunda utcához, bejutott már például a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Igaz, vannak, akiket nem engednek be – ilyen volt Gréczy Zsolt például.

 

 

olkt.hu/hirklikk.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!