Vadai Ágnes kemény börtönévekkel fenyegette meg a Fideszt! (Videó)

“Ülni fognak, nem lesz amnesztia!”

„Amikor ez a rendszer elbukik, mert el fog, akkor nem vádalku, nem lesz amnesztia és nem lesz ejnyebejnye. Akkor nem lesz szükség a nyelvükre, csak a fenekükre, mert nem nyalni, hanem ülni fognak. Nem azért, mert baloldali Handó Tündék lesznek majd, hanem mert a független igazságszolgáltatás a törvény betűje és szelleme szerint fog eljárni önökkel szemben egytől-egyig”

– így fenyegette a fideszeseket a Parlament tegnapi ülésén Vadai Ágnes a DK alelnöke.

Vadai fenyegetőzéseire Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára reagált, aki kifejtette,

„egy országgyűlési képviselőtől különösen nagy felelőtlenség a bírák és bíróság függetlenségének megkérdőjelezése minden konkrétum nélkül politikai szándékból, hiszen az csak arra alkalmas, hogy a bíróságokba vetett közbizalmat aláássák”.

Völner Pál arra figyelmeztette a DK-s Vadai Ágnest, hogy a Demokratikus Koalíciónak inkább attól kellene visszatartania magát, hogy Czeglédy Csaba, vagy korábban Hagyó Miklós, Tátrai Miklós, Császy Zsolt ügyében nyíltan támadják a bíróságok működését.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Ami lósz@rr@ sem elég!

Rubóczki Tamás

Elvették a “közteresek” a takaróját. Megfagyott

O.L.K.T.

Patkánnyal a nyakában állt sorban egy férfi a Sparban – kiakadtak a vásárlók

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!