Vác – van baj

Tibi, te nem vagy pénzügyes, hagyjad abba az egészet, mert hülyeséget beszélsz. Nem értesz hozzá Tibi, az a baj. Nem indult mínusszal Tibi, ne vitatkozz, nem értesz hozzá és hülyeséget beszélsz, hülyeséget beszélsz, nem értesz hozzá.”

Ez hallható azon a felvételen, ami állítólag egy váci fideszes összejövetelen készült a múlt héten, amin a felvételt közreadó Alfahír szerint megszólal Fördös Attila polgármester és Pető Tibor alpolgármester is. A városvezetők Vác problémás pénzügyi helyzetéről beszéltek: nincsenek fejlesztések, a város költségvetése sem rendezett.

Ha igaz, hogy a felvételen a városvezetés tagjai beszélgetnek Vác helyzetéről, akkor a különféle kijelentések nagyban hasonlítanak Gyurcsány Ferenc 2006-os őszödi beszédére, ahol az akkori szocialista miniszter a saját párttársai előtt ismerte el káromkodva, hogy a kormányzása alatt nem csináltak semmit, de erről hazudtak a választoknak, s ezért az ország nagy bajban van.

„Mi a faszt tudunk csinálni baszd meg?” – hallható egy kérdés, amire az egyik résztvevő azt javasolja: vegyenek tíz sört. Ezt követően egy másik megszólaló azt mondja: „dugdossuk a lyukat ugye, és semmi fejlesztés nincs. Sőt állandő megoldás sincs. Helyben állunk, érted?”

Az Alfahír szerint arról is beszélnek a hangfelvételen, hogy „semmit nem tudnának tenni akkor, ha a nemzetgazdasági miniszter arra kérné őket, hogy mutassák be, mit tettek azért, hogy felelős gazdálkodása legyen a városnak”. Az Index megkereste a polgármester, aki nem kívánt nyilatkozni.

Kapcsolódó cikkek

Mit kerestek profi, de harmadosztálybeli futballisták szociális bérlakásban?

O.L.K.T.

Kálmán Olga kőkeményet írt ki Borkairól – (Csak 18 felülieknek!)

O.L.K.T.

Négy röpke hír röviden

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!