Üzenet Orbánnak: Ne fenyegess gyáva kutya, mert orrba verlek!

0

Ne fenyegess Orbán Viktor, mert nagyon megbánod!

A szabolcsi ember nem megijedni szokott az olyan gyáva, alattomos kis senkitől mint amilyen te vagy, aki még meg is akarja félemlíteni, hanem azt nagyon megveri. És jó alaposan!

Szűkölsz kutya, remeg a gyomrod a félelemtől mert veszni látod amit eddig összeharácsoltál a más vérén verejtékén. Veri a víz a golyóálló mellénybe tekert pocakod, mert észrevetted átlátnak rajtad, tudják mikor hazudsz. Ezt mondjuk nem nehéz meglátni, igazat mondani képtelen vagy, ez a szemeden látszik, amikor mersz egyenesen előre tekinteni.
És akkor arról ne beszéljünk, látszik lihegő pincsikutyáid falkái sem képesek már hangosabban köhögni a rövid láncon amit engedtél nekik. Hát most neked kell megmutatni merre fusson a falka, kibe marjon bele alattomosan, hátulról, ahogy azt eddig is tette. És neked kell az utat mutatni nekik, és példát adni előttük. A gyávák falkában is azok maradnak, bármilyen hangosan is ugatnak bátorságot.
Hiába mutogatod most mekkora a farkad ami csóválja a nyájat, nem fogok tőled megijedni. Mindig kéznél van egy összeszorult ököl, ami megállít ha elő mersz bújni a magad köré rakott falból, ahonnan olyan fasza gyereknek mutogatod magad.
És mi az amivel le akarsz velem számolni?
Csökkented a fizetésem?
Már megtetted az egykulcsos adóval velem a melóssal, és a munka törvénykönyvével amit a nyakába varrtál. Közmunkásként nem emelted a bért, és még le is tolvajoztattad a benne dolgozót.
Ártatlanul börtönbe zársz, rám küldöd a rendőrt, a fináncot, a bürokráciát?
Ül már elég ártatlan ember a börtönödben, hurcoltak már meg vállalkozót, csuktak már be céget aki nem tetszett neked, vagy meg akartad szerezni.
Nem véded meg az érdekeim, a magánnyugdíjam, a devizahitelem, a nyugdíjam?
Egyiket sem tetted meg, mindenhez amihez hozzáértél eltűnt a nagy büdös semmibe, és csak még nagyobb baj szakadt utána az ember nyakába. És valahogy mindig neked sikerült a hasznát zsebre vágni.
Az egészségügyet, ahova juttatta a rendszered túl éltem, de ez nem mindenkinek sikerült a családból. A várólistát biztos nem fogja az az érző szíved rövidíteni, inkább stadiont építesz helyette. Ezzel nem tudsz fenyegetni, ezért külön számolunk.
Az oktatásban sem fogsz semmi mást csinálni az eddigi romboláson kívül, a gyerekek nem véletlenül vannak az utcán miattad. Ez egy külön verést érdemel, meg is fogod kapni ezzel nem fenyegetlek, ebben biztos lehetsz.
Még jobban szétlopod az ország vagyonát?
Neked semmi sem elég, kevés a szolgád, kevés a kastélyod, kevés a tehetséged, hát így akarsz boldogulni. Ezzel sem kell fenyegetned, régóta csinálod és látványosan, de már nem sokáig, csak egyszer menjen be az ember a fülkébe. Utána kisebb lesz a pofád ha össze tudják rakni az orvosaid.
Tényleg nem értem mire gondoltál mikor le akarsz számolni azzal aki nem tetszik neked. Mit veszel el? Mit taposol még meg? Kit akarsz még hülyének nézni? Polt Péter? Németh Szilárd? Semjén Zsolt? Kósa Lajos? Rogán Antal? Vagy ki az akitől félnem kellene?
Az a nagy helyzet Viktor, neked kell félni, is ez látszik is rajtad. Mert neked van miért, és van kitől. Kezd el gyakorolni a futást, mert rövid ideig leszel kergetve, akárhogy is szeretnéd ne érjelek utol. Csicskáid mögül is ki leszel szedve, ha maradsz a közéletben, ha elbújsz egy egérszar mögé.
Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek Viktor. Ennek van tartalma, igaza, dühe, ereje. Meg fogod tapasztalni.
BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2018/03/16/uzenet_orbannak_ne_fenyegess_gyava_kutya_mert_orrba_verlek

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!