Üzenet Borkainénak! Nem találkoztam Borkai feleségével a pedagógus tüntetés Szegény pedagógus asszonyság! Akkor Borkai felesége áldozat…nem bűnrészes?!

Kedves Borkainé!

Az én feleségem 40 éve pedagógus. Elfáradt, kissé túlhajszolt asszony szegény. Ha addig nem hoznak más törvényt ingyenélő honatyáink, talán eljöhet nyugdíjba jövőre. Lesz vagy 100 ezer a nyugdíja, ami szűkös megélhetést biztosíthat majd a kölcsönöket fizetve és a rezsit is állva.
Az én párom (velem együtt természetesen) felnevelt és erőn felül kiiskolázott, anyagilag diplomához segített két gyerekünket, aminek a kölcsönét, kamatát még most is fizetjük.
Nem hálás szakma tehát tanítónak, tanárnak, óvónőnek lenni…de ez van.
De mert tanult, okos emberek a pedagógusok, lenne egy kérdésem feléd kedves Borkainé!?
Nem is egy, hanem több.
1. Ott voltál a pedagógus tüntetésen, vagy legalábbis elgondolkodtál azon, hogy miért tüntetnek a tanárok, tanítók, pedagógusok?

2. Részt vettél Te azon az ominózus, az egész országot felháborító luxus szex túrán? Hogy engedhetted meg a férjednek ezt, ha nem…és miért hallgatsz és mosolyogsz mindenre mint a töklámpás?
Csak azért mert a férjed a nevedre íratott pár olyan dolgot aminek a felelősségét már nem merte bevállalni?
Sejtem, tudom, hogy azon a 400 hektáros területen AMI A TIÉD, egy kapavágást sem tettél, mivel egy pedagógusnak erre nincs kapacitása.
És a legfontosabb kérdésem:

3. Te tényleg eltűröd ezt a megaláztatást amivel szembesülsz minden nap? Hogy Magyarország egyik legnagyobb gazemberét fedezed mosolyogva …?

Az utolsó kérdésem pedig ez:
4. Hogy bírod elviselni azt, hogy téged, mint tanult pedagógusembert így megalázzon egy tolvaj gazember, aki ha védekeznie kell, a szoknyád mögé bújhat?  Aki kiskorú ribancokkal, de a lányodnál fiatalabb kurvákkal kefél a Te jóváhagyásoddal?

4+1 : És egy pórkérdés: Hogy nevelted te a fiadat aki a semmiért egy millió forintot kereshet havonta egy olyan cégtől aminek egyetlen forint bevétele sincs? miféle erkölcsös (pedagógus) ember vagy Te?

Van az a pénz amiért te a süketet, a vakot és a némát játszod keresztényinek mondva magadat pedagógusként ?
Gál György OLKT

Kapcsolódó cikkek

Itthon ugyanannyiba kerül a tej, a sajt és a tojás, mint a briteknél vagy a németeknél

O.L.K.T.

HATÁS

O.L.K.T.

Ezt még nem törölték a Hir-tv-ről. Amíg alkalmad van, nézd meg!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!