Üzenet Borkainénak! Nem találkoztam Borkai feleségével a pedagógus tüntetés Szegény pedagógus asszonyság! Akkor Borkai felesége áldozat…nem bűnrészes?!

0

Kedves Borkainé!

Az én feleségem 40 éve pedagógus. Elfáradt, kissé túlhajszolt asszony szegény. Ha addig nem hoznak más törvényt ingyenélő honatyáink, talán eljöhet nyugdíjba jövőre. Lesz vagy 100 ezer a nyugdíja, ami szűkös megélhetést biztosíthat majd a kölcsönöket fizetve és a rezsit is állva.
Az én párom (velem együtt természetesen) felnevelt és erőn felül kiiskolázott, anyagilag diplomához segített két gyerekünket, aminek a kölcsönét, kamatát még most is fizetjük.
Nem hálás szakma tehát tanítónak, tanárnak, óvónőnek lenni…de ez van.
De mert tanult, okos emberek a pedagógusok, lenne egy kérdésem feléd kedves Borkainé!?
Nem is egy, hanem több.
1. Ott voltál a pedagógus tüntetésen, vagy legalábbis elgondolkodtál azon, hogy miért tüntetnek a tanárok, tanítók, pedagógusok?

2. Részt vettél Te azon az ominózus, az egész országot felháborító luxus szex túrán? Hogy engedhetted meg a férjednek ezt, ha nem…és miért hallgatsz és mosolyogsz mindenre mint a töklámpás?
Csak azért mert a férjed a nevedre íratott pár olyan dolgot aminek a felelősségét már nem merte bevállalni?
Sejtem, tudom, hogy azon a 400 hektáros területen AMI A TIÉD, egy kapavágást sem tettél, mivel egy pedagógusnak erre nincs kapacitása.
És a legfontosabb kérdésem:

3. Te tényleg eltűröd ezt a megaláztatást amivel szembesülsz minden nap? Hogy Magyarország egyik legnagyobb gazemberét fedezed mosolyogva …?

Az utolsó kérdésem pedig ez:
4. Hogy bírod elviselni azt, hogy téged, mint tanult pedagógusembert így megalázzon egy tolvaj gazember, aki ha védekeznie kell, a szoknyád mögé bújhat?  Aki kiskorú ribancokkal, de a lányodnál fiatalabb kurvákkal kefél a Te jóváhagyásoddal?

4+1 : És egy pórkérdés: Hogy nevelted te a fiadat aki a semmiért egy millió forintot kereshet havonta egy olyan cégtől aminek egyetlen forint bevétele sincs? miféle erkölcsös (pedagógus) ember vagy Te?

Van az a pénz amiért te a süketet, a vakot és a némát játszod keresztényinek mondva magadat pedagógusként ?
Gál György OLKT