Üvegbe vizelt egy kisfiú a balatoni vonaton mert akkora tömeg volt – a Máv lapít!

A 24.hu olvasója számolt be róla, hogy a Déli Pályaudvarról 11.35-kor indult, Keszthelyig közelekdő vonaton akkora embertelen tömeg volt, hogy gyakorlatilag az állóhelyek is elfogytak, idős emberek voltak kénytelenek végigállni az utat, miközben mozdulni nem lehetett a vagonok között, de olyannyira, hogy egy kisfiú kénytelen volt üvegbe vizelni, mert esélye sem volt eljutni a WC-ig. László szerint teljesen meglepte a MÁV-ot, hogy a pünkösdi hétvégén, szikrázó napsütésben sok embernek jut eszébe leutazni a Balatonhoz, így nem állítottak üzembe extra vagonokat – nyilatkozta a Máv-START sajtóosztálya. A rövid közleményben többet nem kívántak nyilatkozni! Ezért készűljetek fel emberek, mert lassan ez lesz mindennap a balatoni vonatokon.

 

 

 

olkt.hu/24.hu


..

Kapcsolódó cikkek

Erdogan hálás, amiért Magyarország kiállt Törökország mellett.

O.L.K.T.

A magyar népre egy elavult, drága és veszélyes technológiát akar ráerőltetni a Fidesz, csak azért, hogy “ nyaljon “ Putyinnak!

O.L.K.T.

O1G népmesék.A csipás szemű közmunkás szembeszáll Magyarország szégyenével. …

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!